Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Drone Wars, wschód i południowy wschód
Val Heru:
a ja mysle ze na calej mapie (czyt. tereny 0.0) powinien byc happy rainbow land i wspolnie zakampimy wszystkie bramy i zgankujemy tych zlych misjonarzy z empire, no wait....oni tam nie wlatuja...to co robimy
Kombat:
--- Cytat: Terion w Sierpnia 17, 2009, 13:24:37 ---Offtop mode on.
Nie no zero narzekania na bloba, chodzi tylko o laga ... Gratz za umiejetnosc przeksztalcania mysli na slowo pisane.
Masz racje wcale sie nie loguje, dobitnie o tym swiadczy fakt braku aktywnosci na Kb. Normalnie az nie wiem co odpisac :'(
Terion niestety nie ubarwia tylko pisze prawde, to ze niektorym sie ona nie podoba to inna inszosc, nie moj problem.
@ Pawel U. ogladales moja dupe, ze wiesz co mi tam siedzi badz tez nie ? Wklejajcie sobie obrazki przeciw NC, w koncu niewiele wiecej wam zostalo.
Offtop mode off.
--- Koniec cytatu ---
Zacząłem odpisywać na tego posta ale daruje sobie. *ciach*
I słusznie. Ten wątek ani nawet dział nie służy do omawiania stylu pisania użytkowników czy też tego, kto blobuje bardziej. Wymieniliście przyjacielskie kuksańce, a teraz proszę o pisanie na temat. — Soth
LosBekoczoS:
Generalnie w takich mometach zawsze mowie ze bitwe wygralo ccp :D
Doom:
Raczej po raz kolejny przegrało. Jak gram już rok z hakiem co drugi patch to podobno usuwanie laga min, a jednak zawsze gdzieś się trafi dokładnie w takiej formie w jakiej już ponoć przestał istnieć..
silvia:
Jest roznica.
Popatrz na jita kiedys a teraz.
Popatrz tez na bitwy kiedys a teraz.
Kiedys z zyciu 400 vs 700 by sie nie zdazylo.
Nawet do systemu by niewlecieli :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej