Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Drone Wars, wschód i południowy wschód

<< < (33/44) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Kombat w Sierpnia 17, 2009, 09:54:27 ---A blob był zebrany jako kontrblob do bloba w liczbie 400 który chciał rozstrzelać posy cow które mieliśmy bronić.
--- Koniec cytatu ---

Jednego POSa rozstrzelaliśmy w FYD-TO  :) Ogólnie chyba więcej, osobiście byłem przy jednym. RAZOR chyba jeszcze coś tam zezłomował  ;)

P_UNKNOW:
Byłem tam, widziałem, nawet udało się nie wylogowywać, ale to była jedna z najgorszych lagowni a co za tym idzie bitek, na jakich udało mi się być, po kilku J od miejsca bitwy, które pokonaliśmy w godzine, lag odpuścił i to był jeden z najprzyjemniejszych momentów w EVE :). Żeby było jasne, jeśli wroga koalicja w takim składzie jak w F-5  zamierza podbić Atlas, to możecie już sobie pogratulować. Spontaniczny regrup dał wam 600-700 ludzi. Co jeśli to by było zapowiedziane CTA?  :uglystupid2: do czego to dąży chłopaki ?

Ps. Tak Terion .... potrafi "ubarwić" każdy wątek. Z tego co wiem temu człowiekowi siedzi totalnie niezrozumiała drzazga w dupie, zatem po co się męczyć, można dołączyć do właściwej grupy np. do takiej którą postnął Loc0 kilka postów wcześniej. Aha, to nie jest flejm, jeśli kogoś obraziłem to bardzo przepraszam  :angel:

Doom:

--- Cytuj ---W naszym prime wychodziły jakieś posy COW więc zebraliśmy się (flota atlasu miała ok. 200 osób) i polecieliśmy ich bronić.
--- Koniec cytatu ---
A na KB z bitwy CoW jako hosty?

Kombat:

--- Cytat: Doom w Sierpnia 17, 2009, 12:07:01 ---A na KB z bitwy CoW jako hosty?

--- Koniec cytatu ---
Tak bo po zbridgowaniu byli jako neutrale dla wszystkich i niestety dużo friendly fire się zdażyło :/

Terion:
Offtop mode on.

--- Cytat: Kombat w Sierpnia 17, 2009, 08:36:12 --- Czyli nas było ok. 400 a local sięgnął 1060 osób...
Atlas, -A-, COW vs GS, MM, RZR, RA, MT, XXX, KIA, PL i kilka mniejszych typu ultima ratio, red army alliance etc.

Dobrze że nie ma już boba i koalicja nie musi być do siebie splusowana :2funny:

--- Koniec cytatu ---

Nie no zero narzekania na bloba, chodzi tylko o laga ... Gratz za umiejetnosc przeksztalcania mysli na slowo pisane.

Masz racje wcale sie nie loguje, dobitnie o tym swiadczy fakt braku aktywnosci na Kb. Normalnie az nie wiem co odpisac  :'(

Terion niestety nie ubarwia tylko pisze prawde, to ze niektorym sie ona nie podoba to inna inszosc, nie moj problem.
@ Pawel U. ogladales moja dupe, ze wiesz co mi tam siedzi badz tez nie ? Wklejajcie sobie obrazki przeciw NC, w koncu niewiele wiecej wam zostalo.

Offtop mode off.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej