Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Drone Wars, wschód i południowy wschód
Kombat:
W weekend to nie wiem ale w niedziele była jedna wielka <ciach>... Sorry za słownictwo ale inaczej się tego nazwać nie da.
W naszym prime wychodziły jakieś posy COW więc zebraliśmy się (flota atlasu miała ok. 200 osób) i polecieliśmy ich bronić. Po drodze złączyliśmy się z flotą -A-, razem było nas 320. Do tego był COW który dysponował flotą ok. 80 osób. Staliśmy sobie wesoło w F-5. po czym z obu gatów w tym systemie wskoczyły hosty oraz COW się zbridgował. Czyli nas było ok. 400 a local sięgnął 1060 osób...
Atlas, -A-, COW vs GS, MM, RZR, RA, MT, XXX, KIA, PL i kilka mniejszych typu ultima ratio, red army alliance etc.
Po wskoczeniu hostów lag zmasakrował wszystko, nie dało się nic zrobić, strzelać, latać, nic nie działało jeden wielki syf. System nie był zreinforcowany ale nie mógł być bo walka w nim wybuchła spontanicznie, nikt jej nie planował. Po jakimś czasie działka zaczęły powoooooli działać, troche statków spadło, udało nam się zabić więcej niż straciliśmy głównie dlatego że hosty wskakiwały do nas a nie my do nich.
Po jakimś czasie czekania na aktywacje działek padł rozkaz wywarpowania na 9px gate i przeskoczenia, większość floty to zrobiła ale oczywiście node 9px był na tej samej maszynie co F-5 więc w tym systemie też kompletnie nic nie działało mimo już dużo mniejszego locala. Poczekaliśmy na spóźnialskich pare minut, i wróciliśmy do domu. Po drodze gonił nas gang MM ale wszyscy byli już tak wkurwieni lagiem że chcieli przegrupwoać się w 0-w co też zrobiliśmy. Gang MM przyleciał pokręcił się po systemie jak zebraliśmy się to sobie poleciał.
Niezapomniane niedzielne przeżycia. Dobrze że nie ma już boba i koalicja nie musi być do siebie splusowana :2funny:
http://killboard.atlas-alliance.com/?a=kill_related&kll_id=98660
:knuppel2: - Yogos
VonBeerpuszken:
Byłem piwo piłem ;) bo przez mega laga nawet nie bardzo wiedziałem co się dzieje ;) Chyba do kogoś strzelałem, ale pewności nie mam bo działa żyły swoim życiem...jak i reszta modułów ;) Najpiękniajsza było moja śmierć....coś około 30 minut zanim jajko sie pojawiło...tez spadło ale tego już ni huhu nie widziałem :2funny:
Kto wygrał? O ile można mówic o wygranej?
Terion:
Tiaaa nie ma jak zebrac bloba 400 osob i narzekac, ze ktos zebral wiekszego :2funny: :uglystupid2: Do tego nazywac to <ciach>, bo przeciwnik nie dal sie rozstrzelac jak kaczki :'(
Rogoo:
Ogolnie byla to dosc zabawna akcja z mojej perspektywy.
Wrocil do nas pewien genialny FC a.k.a: "BUBBLE THE F*CK UP! BUBBLE THE F*CK UP MOTHERF*CKER! BUBBLE THE F*CK UP OR I WILL HAVE SEX WITH YOUR WIFE!" i mial byc hac gang op. Pomyslalem sobie "nie gralem ze 3 miechy ale z tym gosciem to musze poleciec bo przeciez ubaw bedzie po pachy".
Wiec pelen nadziei na jakis fajny roam polecialem sobie na "malego" opa, ladujemy w systemie, patrze na local - 850, a pozniej 1000+ osob. Wskoczylismy w banki, obczailem jaki jest lag, po 10 minutach wylagowalem w koncu z baniek - skoczylem na sejfa i znudzony wylogowalem. :2funny:
Kombat:
--- Cytat: Terion w Sierpnia 17, 2009, 09:15:19 ---Tiaaa nie ma jak zebrac bloba 400 osob i narzekac, ze ktos zebral wiekszego :2funny: :uglystupid2: Do tego nazywac to <ciach>, bo przeciwnik nie dal sie rozstrzelac jak kaczki :'(
--- Koniec cytatu ---
Terion jak zwykle trzasnąłeś błyskotliwy komentarz. Zawsze można na Ciebie liczyć.
Po 1sze <ciach> była przez lag i to że bitka to była farsa a nie że ktoś nie dał się rozstrzelać. Grats za czytanie ze zrozumieniem.
Po 2gie ja nie narzekam na bloba tylko na laga a to różnica - brałem udział w bitkach z localem 1000+ gdzie lag był dużo dużo mniejszy i dało się grać. Wczoraj to była scena jak z przed 2 lat gdzie nic nie działało nic nie dało się zrobić było 5 gridów na jednym gejcie, overview bugi etc etc etc. Esencja wszystkiego co najgorsze lagu.
A blob był zebrany jako kontrblob do bloba w liczbie 400 który chciał rozstrzelać posy cow które mieliśmy bronić. Tylko że przeciwnik miał jeszcze więcej więc weź nie pitol głupot na forum tylko sie zaloguj od czasu do czasu. Jak zwykle masz dużo do powiedzenia jak na osobe która praktycznie nie gra.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej