Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Drone Wars, wschód i południowy wschód

<< < (29/44) > >>

Soulscream:
Padles na glowe czy co ? Moje doswiadczenia to jabber poczta i forum. Czemu mialbym nie wierzyc ludziom z wlasnego grona. Nie mam czasu na gre, eve mnie nie kreci i mam zdecydowanie wazniejsze rzeczy na lbie niz internetowe piksle w tym czasie.

gosti:
To strasznie fajnie. A moje doswiadczenia to pew pew w eve online. Takiej grze, rozumisz.

Sir Falo:

--- Cytat: Soulscream w Sierpnia 10, 2009, 22:26:59 ---Padles na glowe czy co ? Moje doswiadczenia to jabber poczta i forum. Czemu mialbym nie wierzyc ludziom z wlasnego grona. Nie mam czasu na gre, eve mnie nie kreci i mam zdecydowanie wazniejsze rzeczy na lbie niz internetowe piksle w tym czasie.

--- Koniec cytatu ---

Nabardziej wiarygodne wypowiedzi są z pewnością tych, którzy "nie grają w EVE, bo ich nie kręci". Powinienem się zatem zacząć wypowiadać na temat tego co sie dzieje w WoWie, bo w końcu w niego nie gram. Ale to taki offtop.
Póki co, pseudo ally padły, których po prostu nie było sensu bronić, bo po cholere bronić tych, którzy wystawiają do obrony 14 ludzi, a Atlas ma robić reszte?

Kombat:

--- Cytat: Sir Falo w Sierpnia 11, 2009, 00:54:30 ---Nabardziej wiarygodne wypowiedzi są z pewnością tych, którzy "nie grają w EVE, bo ich nie kręci". Powinienem się zatem zacząć wypowiadać na temat tego co sie dzieje w WoWie, bo w końcu w niego nie gram. Ale to taki offtop.
Póki co, pseudo ally padły, których po prostu nie było sensu bronić, bo po cholere bronić tych, którzy wystawiają do obrony 14 ludzi, a Atlas ma robić reszte?

--- Koniec cytatu ---
No ale wiesz, to wielki sukces GS że pojechało te sojusze. Jak tam soulscream, masz już dostęp do kompa z taśmami prawdy?

Pimpeck:
A ja sobie mysle, ze Was Soul wkreca  :uglystupid2: i ne ukrywam, ze sie dajecie  O0

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej