Jako autor zamieszczonego opowiadania, zgłaszam je do ogłoszonego konkursu w formie uznanej przeze mnie za stosowną i spełniającą wytyczne w pierwszym (i kolejnych) postach.
Jeżeli od przyszłego miesiąca wymogiem będzie publikowanie treści wewnątrz postu (co równocześnie daje możliwość skopiowania całej zawartości) to możliwe, że się dostosuję i w ten sposób będę zamieszczał kolejne opowiadania i felietony.
Uważam jednak, że taka forma jest niewskazana. Napisanie tego typu utworu, a następnie praca z tekstem, jego korekty, modyfikacje zabierają sporo czasu. Jakoś nie uśmiecha mi się, żeby ktoś po prostu przekopiował, trochę zmienił lub nie i opublikował go ponownie w innym miejscu podpisując się swoim nazwiskiem, co nota bene już mi się zdarzało.
Upilnowanie tego typu twórczości jest dużo trudniejsze, niż np. nagrania wideo, grafika (chociaż tutaj często też to ma miejsce).
Jeżeli nie mam racji i mój punkt widzenia jest zły, to czekam na argumenty i wypowiedź organizatora oraz reszty użytkowników, czytelników i uczestników.
Ale jak napisałem, jeżeli będzie to wymóg, to udział rozważę i się dostosuję, lub nie.