Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

2009-05-21 - TRI, time for discoooo !11

<< < (12/17) > >>

horax:

--- Cytat: Terion w Maja 22, 2009, 14:30:18 ---Zeby sie utrzymac musielibyscie miec wiecej napow tak jak my.

--- Koniec cytatu ---

poprawilem za Ciebie :)

Rogoo:

--- Cytat: LoveKebab w Maja 22, 2009, 16:45:18 ---bylo cos o "TRI eviction" :)

--- Koniec cytatu ---

O high endy chodzilo. Cel osiagniety. A to, ze bedziecie probowac od nowa to jest przeciez jasne jak slonce dla wszystkich. :)

@Siewca: W NPC 0.0 tez moze siedziec kazdy. Zorganizowanie ludzi do logistyki i tankowania posow, oraz skrzykniecie odpowiedniej masy ludzi aby ten sov utrzymac tez nie jest takie latwe. TRI ma czysta zabawe, bez zadnego mientolenia i to ich trzyma razem. Do tego masa hostow na paskach do ubicia albo kopiacych MSow. Zyc nie umierac. :) I nie zauwazylem, zeby ktos tu napisal, ze sa "slabi". "Malo istotni" to nie to samo co "slabi". :)

Sov 0.0 zawsze bedzie przyciagal pijawki (czyt. kerbierownie). A NPC 0.0 przyciaga przewaznie ludzi nastawionych praktycznie tylko na pew pew (i plexy :P). Ludzi, ktorzy wiedza co maja robic i spinaja sie tylko jak zostana zblobowani. :D

Kazdy gejmplej stajl (przykladowo sov vs npc 0.0) ma swoje plusy i minusy. Jedni wola vodke, drudzy lolka. :)

Ja wole sov 0.0 bo po prostu jest tu wszystko co EvE ma do zaoferowania. Od epic (czyt. lagblobfestow) fajtów, przez POS warfare, alliance drame, po 4 osobowe roamy.

Ale owszem, tez mnie smieszy irytacja wywolana krytyka wlasnego ally. :)

Terion:
NC jest z dupy bo ma gorsze % na kb niz cwelvirate (wszyscy was tak nazywaja ^^ nie pisze tego na zlosc, po prostu przylgnela do was taka nazwa - nic na to nie poradze). Tak NC jest gorsze od wszystkiego bo potrafilo zorganizowac strukture, w ktorej w jakis sposob ally sobie wzajemnie pomagaja. NC jest tak z dupy pewnie dlaetgo, ze inni pomimo napowania nie moga sobie z nimi poradzic i sie odbijaja od nich. Sa tak z dupy, ze im zal dupe sciska i musza sobie popisac jakie to NC jest z dupy.

Owszem karmienie posow i cala logistyka jest nudna jak diabli, i dlatego niektorych nie stac na to, bo jak sie robi nuuuudno to nastepuje disband.

Pisalem o liczbach i o rzeczywistych graczach - nie rozumeisz lub nie chcesz zrozumiec twoj problem. Naprawde masz tak smutne zycie, ze w kazdym poscie musisz pisac ze jestes zajebisty ? Leczysz kompleksy czy co ? Klamstwo powtorzone dostateczna ilosc razy staje sie prawda ? Miej te swoje % na kb, uwazaj sie za elite a i tak g.... znaczysz. Mozesz sie zaklinac ze jestescie super, a i tak plankton wam skopie dupe.

Dla mnei raport to opis jakeijs sytuacji zawierajacej fakty, nie rzeke propagandy. Wygrana jesli zostala osiagnieta dzieki przewadze to nie wygrana ? Fakt jest faktem. Idz plakac do historykow ze wygrali z III Rzesza bo blobowali. Na pewno zgodza sie z toba, ze to jednak Niemcy wygraly wojne.

GF sie reaktywuje ? No i co z tego ? Znow zeby zabic nam wieze broniona przez gunnerow i 2 dictory bedziecie sie z nimi napowac i zajmie wam to 1-1,5 miesiaca ?

Jak jestem aktywny w grze i cos sie wydaze cos skrobne, ale jako, ze opstatnio w zasadzie nie gram to tylko prostuje brednie niektorych.

@Aeon
No co ty nasza lista jest za krotka, musieliby miec co najmniej taka jak wy, zreszta kto wie moze juz maja ...

@Siewca
1 - eve wymaga wiecej czasu wlozonego w gre zeby meic czym latac, stad ludzie inaczej reaguje. Jakby kazdy po zalogowaniu sie ustanawial sobie limit isk i po podzie respawnowal sie i kupowal z puli kolejny ship wygladaloby to zdecydowanie inaczej. Poza tym w CS nie ma 600 vs 600 wiec i emocje sa mniejsze.
2 - Po raz kolejny obiektywne spojrzenie na sprawe przeslania ci antypatia do NC. Jakbys nie zauwazyl ludzie z NC pisali nie raz, ze zjebali sprawe i przegrali. Chyba jedyni, ktorzy nie potrafia sie przyznac do porazki to osoby z dopiskiem tri.
3 - Siedziec w npc space, atakowac w 90% gdy ma sie przewage lub pewnosc, ze przewage sie uzyska dzieki odpowiedniemu ulozeniu i szpiegostwu moze kazdy. Posadzic dupe w 0.0 i pomimo roznych sytuacji i upierdliwych gosci utrzymywac ten teren - tu trzeba troche wysilku. To jest cos wiecej niz easy mode - logujem siem i idziem siem prac, bo nic innego nas nie interesuje. Walka tri z blobem to postawienie sie po czym placz ze dostali po dupie, smack na localu wzglednie odpuszczenie walki bo nas za malo.

Tak, przezywam niesamowicie porazke mojego ally, tne sie za kazdym razem gdy ktos straci shipa (ostatnio wbijam sobieb gwozdzie w nogi za akzdy stracony statek NC). Masz calkowita racje co do mojego przezywania eve. Zaluje neisamowicie, ze doba nie ma 72 godzin bo moglbym w niej spedzac przynajmniej 60 i ubolewac nad stratami.
Niestety nie jestem tak wychill outowany jak inni  :'(

Nerxes:
Terion znow sie rozpedza :D

TRI ma nad wami przewage... sa mocni i zorganizowani... chodz nieliczni :) To daje im prawo cieszyc sie z kazdego zwyciestwa nad NC i usprawiedliwia kazda porazke (bo macie liczby zasoby i napliste)

Ale to nie zmienia faktu ze graja wam na nosie caly czas a Wy jestescie bezradni ( tak wiem npc 0.0 - przerabialem to) Potrafia wykorzystac swoje statki i mozliwosci gry (nie mowie o bugach) Nie dzialaja szablonowo i ze tak zacytuje "maja rozmach skuwrwisyny" :)

A to ze smakuja? nam to jakos nie przeszkadza.. tak jak wam smakowanie goonsow zwisa i powiewa :P No ale jak by nam przyszlo z nimi walczyc to pewnie zmienilibysmy co do tego zdanie :D

LoveKebab:

--- Cytat: Terion w Maja 22, 2009, 18:11:40 ---wall of text

--- Koniec cytatu ---
dobrze ze nie zmieniles formy i pisales o NC w 3ciej osobie bo ja IRON za NC nie uzwazam :P bardziej za petsy ^^
tak czy inaczej, 40 capsow wam nie pomoze ^^

p.s - problem z cwelvirate jest taki ze nikt poza toba nas tak nie nazywa ^^ a IRUN zna kazdy ^^

a co do % - NC zamiast efficiency z killboarda patrzy chyba na % na dotlanie ...

--- Cytat: Siewca Titum w Maja 22, 2009, 18:39:49 ---W końcu jedynym sukcesem IRONa jest to, że przeżył max.

--- Koniec cytatu ---
moze i przetrwali max'a ale nie dali rady obronic regionu (jak sie bob wycofal to zaczeli dopiero puste albo strasznie slabo bronione systemy odbijac)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej