Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
2009-05-21 - TRI, time for discoooo !11
Goomich:
--- Cytat: Terion w Maj 22, 2009, 13:23:05 ---Jaki zal ? Padlo proste zapytanie, czemu "obiektywne raporty"
--- Koniec cytatu ---
Skąd w ogóle pomysł, że raporty mają być obiektywne? Wydawało mi się, że LK jest z Tri, a tu sie okazuje, że załapał się do ISD.
--- Cytat: Terion w Maj 22, 2009, 13:23:05 ---by tri member zawieraja tylko zwycieskie bitwy/zdazenia zupelnie pomijajac wszelkie porazki?
--- Koniec cytatu ---
A dlaczego ty nie możesz zaraportować ich porażek?
--- Cytat: Terion w Maj 22, 2009, 13:23:05 ---Juz nie wspomne o formie owych raportow.
--- Koniec cytatu ---
No fakt, ten ostatni w ogóle nie ma żadnej formy.
--- Cytat: Nerxes w Maj 22, 2009, 15:04:59 ---stuff
--- Koniec cytatu ---
O!
Skwiercpur:
ej sory ale byla juz dyskusja o przekrecaniu nazw
trivialitate, irun, shitswarm - tylko we flejmie
tripul ej, tri, mm, kenny - to jest ok, spolszczenie/uproszczenie ale nie dys
lk wez trzymaj poziom jednak, nie pisz irun w dziale nieflejmowym
LoveKebab:
wszyscy was tak nazywaja ^^ nie pisze tego na zlosc, po prostu przylgnela do was taka nazwa - nic na to nie poradze :)
wiem ze zabiora nam moony, wiem tez ze gry mm wroci do Querious (co zreszta maja zamiasr zrobic chyba w ten weekend) to my odbijemy te moony - i co ? znowu wroca, znowu ich to bedzie kosztowalo 2 stacje w Q :)
Skwiercpur:
najpierw sprawdz na forum czy WN juz wam przemejlowalo dyrektywy.
Tooten:
--- Cytuj ---wiem ze zabiora nam moony, wiem tez ze gry mm wroci do Querious (co zreszta maja zamiasr zrobic chyba w ten weekend) to my odbijemy te moony - i co ? znowu wroca, znowu ich to bedzie kosztowalo 2 stacje w Q :)
--- Koniec cytatu ---
Ktoś tu zdecydowanie ma o sobie wysokie mniemanie...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej