Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

2009-05-21 - TRI, time for discoooo !11

<< < (9/17) > >>

Goomich:

--- Cytat: Terion w Maj 22, 2009, 13:23:05 ---Jaki zal ? Padlo proste zapytanie, czemu "obiektywne raporty"
--- Koniec cytatu ---

Skąd w ogóle pomysł, że raporty mają być obiektywne? Wydawało mi się, że LK jest z Tri, a tu sie okazuje, że załapał się do ISD.

--- Cytat: Terion w Maj 22, 2009, 13:23:05 ---by tri member zawieraja tylko zwycieskie bitwy/zdazenia zupelnie pomijajac wszelkie porazki?
--- Koniec cytatu ---

A dlaczego ty nie możesz zaraportować ich porażek?

--- Cytat: Terion w Maj 22, 2009, 13:23:05 ---Juz nie wspomne o formie owych raportow.

--- Koniec cytatu ---

No fakt, ten ostatni w ogóle nie ma żadnej formy.

--- Cytat: Nerxes w Maj 22, 2009, 15:04:59 ---stuff

--- Koniec cytatu ---

O!

Skwiercpur:
ej sory ale byla juz dyskusja o przekrecaniu nazw
trivialitate, irun, shitswarm - tylko we flejmie
tripul ej, tri, mm, kenny - to jest ok, spolszczenie/uproszczenie ale nie dys

lk wez trzymaj poziom jednak, nie pisz irun w dziale nieflejmowym

LoveKebab:
wszyscy was tak nazywaja ^^ nie pisze tego na zlosc, po prostu przylgnela do was taka nazwa - nic na to nie poradze :)

wiem ze zabiora nam moony, wiem tez ze gry mm wroci do Querious (co zreszta maja zamiasr zrobic chyba w ten weekend) to my odbijemy te moony - i co ? znowu wroca, znowu ich to bedzie kosztowalo 2 stacje w Q :)

Skwiercpur:
najpierw sprawdz na forum czy WN juz wam przemejlowalo dyrektywy.

Tooten:

--- Cytuj ---wiem ze zabiora nam moony, wiem tez ze gry mm wroci do Querious (co zreszta maja zamiasr zrobic chyba w ten weekend) to my odbijemy te moony - i co ? znowu wroca, znowu ich to bedzie kosztowalo 2 stacje w Q :)
--- Koniec cytatu ---

Ktoś tu zdecydowanie ma o sobie wysokie mniemanie...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej