Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Pytanie tylko do ludzi z imperium

(1/5) > >>

Skwiercpur:
Prosze o wypowiedz tylko ludzi zyjacych w Empire.
Co sadzicie o Poludniowej Sieczce ? O alajansach w nia wplatanych? Co sie dokladnie dzieje, kto chce co osiagnac?

Ciekaw jestem waszej opinii.

Tutaj na pewno wywiaze sie dyskusja ale chcem zeby ludzie z 0.0 nie blobowali tego tematu.

Dzieki

magni:
"blobowanie tematu"? to jakas nowa taktyka postowania na forum? :D

Nerxes:
Mysle ze 80% ludzi w empire nie czyta za wiele :) nie interesuja ich te niuanse polityki i wojen bo nie ma to absolutnie na nich wplywu :) To nie ich swiat w zaden sposob ich nie dotykaja zadne wydazenia z nim zwiazane

To troche tak jakbysmy tu mieli dyskutowac o jakims konflikcie w WOW :)

Doom:
Tia, jak zapoczątkować flame / offtop?
Poprosić użytkowników dowolnego forum żeby czegoś nie robili....

A teraz na temat:
Co ja sądzę?
Fajnie że chłopaki z Coven mają swoje własne true 00,
Fajnie że chyba wszystkie czysto polskie (może to podkreślić?) Wiem że korpy z 00 walczą po jednej stronie barykady i sądząc po raportach pokazują od czasu do czasu ze mimo że nas mało to jak trzeba tez potrafimy bić
Fajnie się też czyta te jakże rzadko się pojawiające raporty sytuacyjne (może by tak "północ" przestałaby po chamsku flamować i od czasu do czasu napisała coś sensownego tak jak Yogos czy Scary??), bo widać ze Eve "żyje" :P

Z minusów tej sieczki to zdecydowany burdel w jaki w dużej części zmieniła się centrala po tym jak 95% aktywnych userów znalazła się albo w tym albo tamtym wrogim obozie i zaczęła na siebie warczeć w każdym możliwym wątku
No i jeszcze rynek w grze, chociaż tu bladego poęcia nie mam w jakim stopniu wpływa na to rozruba na południu, a w jakim np to czkawka po tamtej afeże z moon miningiem...

Xarthias:
Gdyby nie wasze wzajemne opluwanie się, to pewnie nawet bym nie zauważył tej wojny :P
A tak, muszę moderować te wasze forumowe "wyczyny"  :2funny:

Imo, cała ta wojna, to jest "wielka" tylko dla tych, co w niej uczestniczą, cała reszta ma ją w głębokim poważaniu :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej