Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
2009-05 Delve War Update on I1Y
Straszny:
Tooten, jako member Razor-a możesz nam potwierdzić/zaprzeczyć tej plotce o resecie standów ?
Jak patrzę na nasz KB, a BUFU ma na opach GBC paru memberów cały czas, faktycznie 70-80% całych lossów bierze na siebie Razor... wiemy że MM walczy na północy ale GS/PL nie...
Goomich:
Ja mogę potwierdzić, że to głównie Razor walczy o Goontopię. :P
A reset to ściema.
Dobra, szybki raporcik z wczoraj.
Wczoraj zaraz po tym dłuższym DT załadowaliśmy się do floty z bobkami i zasuwamy do ED-. Na gejcie czerwoni warpnęli się na sniping spota, a my na nich, na close. Szybkie pew pew i się zmyli. :) Podlecieliśmy na księżyc, pufnęli małą wieżę, bobki wrzucili nową, zaczyna się onlajnować, Razor znowu leci. Szybkie pew pew i znikli1. Ponieważ nie byliśmy już w jednej flocie z resztą, to "popilnowaliśmy" wieżyczki przez chwilę, a potem polecieliśmy postrzelać do rannych w szpitalu. :P
1WTF? Później na SHC jakiś Razor się chwalił, że zagrali gridami na swoją korzyść. Mnie się wydawało, że przylecieli pufnąć towera zanim się onlajnuje, a nie żeby się chować.
Tooten:
Oczywiście, jak już Mona to zauważył, reseta standów (póki co, hehe) nie ma. Na północy MM i reszta czyści Venal.
W nocy była niezła jatka w I1Y, po zbridgowaniu z ED- koalicja dostała double D od Keny'ego, niszczące wg. raportów ~20-30 BSów, po czym PL/GS odpowiedzieli tym samym ( tym razem bez złapania własnej floty O0) a na dokładkę Goonsi zrobili carrier dropa w flotę bsów. O dokładne liczby nie pytajcie, bo wylogowałem się jakieś pół godziny przed bitką :'(
Ogólnie zabawy od groma, i jeżeli komuś nie przeszkadza siedzenie na początku i końcu US TZ, to może nazbierać sporo killi. Na tą chwilę chyba tower majority przeszło w ręce BoBa, albo jest na styk. To zapowiada rzeźnię, bo wątpię, żebyśmy tak łatwo oddali inicjatywę w systemie.
GS wydaje się na tą chwilę przechodzić przez jakiś mały kryzys, ale robota logistyczna, jaką odwalają w US TZ jest wielka. PL co prawda nie pojawiają się nadzwyczaj licznie w naszej TZ, ale gdy się już pokażą, to efektownie. Poza tym FC- pierwsza klasa.
Doom:
--- Cytuj ---GS wydaje się na tą chwilę przechodzić przez jakiś mały kryzys,
--- Koniec cytatu ---
Może to wina zmiany CEO?
KennethWolf:
Mysle że nasi będą starali się przenieść ciężar walki na ED-, jeśli nie stracimy impetu na I1Y i wam się nie uda zamknąć nas tam i tam tłuc to w ciągu tygodnia ED- będzie wyglądać tak jak I1Y.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej