Eve Online > NoobGarten
HANDEL - Z CZYM TO SIE JE ? :O
Shimetsu:
jak myslicie na czym beda najwieksze spekulacje ? ;] po nowym patchu ^^
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Shimetsu w Maja 14, 2009, 12:50:56 ---a tak swoja droga Cat :P ja to ci wole jednak salvagowac misje lvl4 :D najlepszy zarobek z tego mam zawsze hehe :P tylko nigdy nie masz czasu ;p
--- Koniec cytatu ---
Mamy teraz kawalek "wlasnego" 0.0, wiec wole pleksy klepac, dopoki nas z tamtad ktos nie wygoni :P
SokoleOko:
Shimetsu, jak chcesz szybkiej i łatwej kasiory, to naucz się skanować combat probe'ami, poleć do jakiegoś hubu misyjnego typu Motsu czy Tintoh i baw się w ninja-salvaging.
Skanujesz misjonarza, wskakujesz mu na misję, robisz bookmarki żebyś mógł zbierać nawet jak koleś zda misję (i znikną "choinki), wracasz na stację po frytkę z 4 salvagerami (Rifter, Tristan, Punisher czy Kestrel) i tniesz wraki na chama. Dopóki nie ukradniesz z wraka modułu, gość nawet nie może Cię zaatakować... co nie powinno Cię jednak powstrzymać, gdy zobaczysz jakiś moduł meta 4 - łapiesz go i w nogi na SS-a. >:D
Shimetsu:
Sokole :) Ofc ze tak robie :D mam wyskillowane skanowanie dosyc wysoko i bawilem sie dlogi czas w ninja ale Hlokk mnie straszyl ze mnie wy****e z US + zaczal szukac dziury w calym i doszukal sie ze mam jakies skzolenie nie zaliczone :P takze wiesz :D
on jest bardzo negatywnie nastawiony do ninjowania :D
SokoleOko:
"Pokażcie mi człowieka, a znajdę na niego paragraf" (Stalin? Dzierżyński?).
Tak czy inaczej - takie zajęcie da Ci więcej kasy przy zerowym ryzyku i zerowym wkładzie własnym (no, może wydasz te 2 bańki na sprzęt).. chyba, że chcesz być handlowcem pełną gębą.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej