Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

2009-05-11 TRI is back and killing MS's

<< < (4/43) > >>

LoveKebab:
jammer byl wlaczony ale zeby ratowac statek za 15bil wylaczyli jb i skoczyli/warpneli kolejne statki za 75b

WN polecialo znowu bawic sie z malpami  (nie wiem jak oni to robia w ogole ...) i w momencie gdy nasz gang gdzies w drone regionach byl WN powiedzialo ze maja 2 msy ztacklowane, to mysmy popedzili tam - w miedzyczasie okazalo sie ze kolejne msy skacza - WN/TRI w tym czasie przygotowywalo dodatkowo capsy zeby w razie czego skoczyc do systemu, wsyzstko poszlo w miare ok, do systemu dostalo sie okolo 15 dradow/carrierow/msow i zaczely mordowac to co bylo na stacji :) (zanim skoczyli 1 ms padl od BSow)

ja nadal placze nad fitami ;d sa tak smutne ze omfg ...

// ok, wracam smackowac na CAOD

Tooten:
Przynajmniej były sfitowane. Gołe kille msów, to jest kompletny wstyd.

LoveKebab:
tak jak ten HEL co padl swego czasu w S-EV ? te fity byly prawie jak gole... 2 cpr zamiast hardow... lol, hint (ms moze utrzymac 2 repy bez cpr'ow nonstop jesli masz dobry fit...)

gosti:
O dzizaz, az sie zasmialem  ;D

Loc0:

--- Cytat: Mona X w Maj 11, 2009, 21:34:04 ---Zgaduję, że żeby zabic kilka supercapsow.

--- Koniec cytatu ---
Mona & Tooten nie lapcie mnie nieudolnie za slowa :D. Chodzilo mi o to, JAK w cynojamowanym systemie sov4 znalazly sie capsy tri, a nie po co sie tam znalazly ;/ (i tak 1st pytanie bylo sformulowane, odpowiedzi udzielil LK).
[20:16:00] INZi > killing 5 ms = 100bil, killing 5 rzr mc = utterly fanatastic, kinsy missing it all = priceless

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej