Eve Online > NoobGarten
Zarobki a TC
Totalizator:
--- Cytat: Max Dercad w Maja 07, 2009, 22:21:08 ---Tylko, że nową postacią na paskach w 0.0 raczej ratów się nie ubije, chyba że coś się poważnie ostatnimi czasy pozmieniało...
--- Koniec cytatu ---
Vexorem w 2-3 tygodniu gry bylem w stane ratować angele w 0.0 aż do saintów, dochód jak na tak młodą postać fantastyczny a systemów z kiepskim truesekiem gdzie nikt nie zagląda i nic lepszego i tak sie nie spawnuje miałem w bród.
Rabbitofdoom:
Misje albo racenie. Z kopania ciezko dzisiaj wyzyc. W dobie orki to w wiekoszosci empire systemow w 2-3 h po dt zostaja jakies nedzne resztki pyroxa.
Xane:
A ile można zarobić na robieniu misji i ratach tak na godzinkę :? Chodzi o to, że o wiele bardziej podobało by mi się kopanie niż bicie pve <.<. Przewertowałbym swoje poglądy tylko jakby to pve było ZNACZNIE bardziej opłacalne od kopania >.>.
JimmyBrownie:
w 0.0 bicie spawnow cruzów + słabych bsów - 10kk bounty / godzina + drugie tyle albo i 2x tyle z lootu i salvage... 30kk isk/ godzina noob-postacią w noob-BSie... to tak minimum :) Idąc za radą bruca - nie trzeba mieć bsa, do spawów cruzów i fregat wystarczy caracal/omen/vexor/rupture.
Mystiq - czytaj ze zrozumieniem.
Xane:
No cóż, wychoidzi na to że pve to konieczność :diabeł:. Rozumiem że postać pve mogę spokojnie w te 2 tygodnie na noob pve zrobić, a potem kreować ją już w strone pvp :? I czy da się jakoś spokojnie farmić misje i raty ammarskimi lub matarskimi statkami? I jeszcze jedno, ile można by na godzinke kopania w high-secu i low-secu zarobić kopiąc hulkiem, najbardziej opłacalną (i do tego dostępną bez problemu w danym regionie) rudą.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej