Eve Online > NoobGarten
Zarobki a TC
Shaila Er:
--- Cytat: Xane w Maja 07, 2009, 21:05:11 ---Odrazu ludziom, którzy nie wierzą że jakiś newbie może wytrzymać minningowanie przez tak długi czas mówie że w takich sprawach jestem specjalistą i najbardziej mnie to ciagnie (później chciałbym się prześciąść raz do razu na pvp bo to poprostu zabawne >.>).
--- Koniec cytatu ---
Czyli chcesz kopać, kopać..... i kopać. Na tcka zarobisz. :buck2:
SokoleOko:
--- Cytat: Xane w Maja 08, 2009, 19:23:37 ---Im bardziej odradzacie tym bardziej mi się podoba kopanie :uglystupid2: No cóż, dzięki za udzielenie odpowiedzi na wszystkie pytania, jak ktoś chce dodać jakieś szczegóły co do moich pytań to walić śmiało >.>. :knuppel2:
--- Koniec cytatu ---
Podstawowe pytanie, jakie powinieneś sobie zadać, to na ile wyceniasz swój czas. Ile czasu potrzebujesz, żeby zarobić w realu na TC, a ile w grze na plexa.
15 euro w realu to naprawdę niewiele. 350 milionów ISK w grze - zawsze sporo.
JimmyBrownie:
dla mnie 15 euro ;)
silverrobert:
Scammuj w Jita.
Tomash Kovahlsky:
--- Cytat: Xane w Maja 07, 2009, 21:05:11 ---... jednakże z racji braku karty kredytowej musiałbym się bawić co te 2 miechy w tc ...
--- Koniec cytatu ---
Karta kredytowa nie jest Ci potrzebna, o ile posiadasz konto w banku. Jesli tak jest, to zaloz sobie konto w PayPal'u i przelej na nie pieniazki... a nastepnie mozesz kupowac TC'ki np. na ShatteredCrystal (link-sponsorowany do nich jest chyba gdzies na stronie Centrali).
Nawigacja
Idź do wersji pełnej