Eve Online > NoobGarten
Zarobki a TC
cymesky:
W Hi-secu sensownej rudy zaczyna brakować po kilku godzinach po dt a w low secu czy 0.0 potrzebujesz obstawy aby kopać. Bo same raty zjedzą Cię na śniadanie :] Skillowanie samego hulka to jakies 3 miesiace (zaliczajac po drodze wszystkie zalecane skille) plus drony do niego na rozsądny poziom /żebyś miał jak się bronić/ to w sumie jakieś pół roku, nie licząc skillów do tage aby było czym tankować. Poza tym, Hulka nie ubezpieczysz właściwie (nie licze te kilka kk ubezpieczenia bo sam kosztuje prawie 100kk) i latać nim po low/0.0 bez 'pleców' to idiotyzm :]
JimmyBrownie:
dobrze wyskilowany Hulk w 0.0 to 30-50 baniek / godzina zależnie od tego co się kopie.
Xane:
Wiem, wiem kopanie jest be i się długo skilluje, a pve jest cacy i się krótko skilluje >.>. Ale po tych mmorpg gdzie pvp polega na wciskaniu guzików od 1-7 w stałej kolejności i nieistniejącego craftingu poprostu szlag mnie trafia na myśl biciu ratów i robienia misji jako środka zarabiania >.>.
Doom:
jak będziesz pve uprawiał w low albo 00 to na pewno nie będzie to monotonne, a to rat będzie chciał ci wywarpować a to wpadnie konkurencja / ktoś kto ciebie będzie uważał za rata, jak bedziesz miał farta to trafi sie oficer, a jak będziesz miał niesamowite szczęście to nawet dotargasz loot z niego do jita na market ;) :P
Xane:
No, ok, ale ciągle nie odpowiedziano mi na 2 pytania, czy matarskie i ammarskie statki nadają się na pve i czy potem takiego pilota lekko wstawionego pod pve (jak już tam ktoś pisał te 2 tygodnie+) można potem spokojnie na pew pew przerobić? I mam następne pytanko, otóż słyszałem że matarzy i ammarzy mają dobre statki do pvp (odrazu mówie że to stare info), ale matarzy wymagają dużej ilości skilli. I tu pytanko, czy ammarzy mają jakieś ładne i w miare łatwe w treningu/sterowaniu/fitowaniu statki na solo i do gangu? Jednym z powodów dla których wolałbym ammar jest to że... maja najładniejsze wg. mnie statki xD. O statki do solo/gangu chodzi mi czy w każdym zakresie coś takiego jest (tzn. średnie i duże bo frejką na solo pewnie z takim doświadczeniem mało zdziałam).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej