Eve Online > NoobGarten
Noob PVP Interceptor czy AF
Ezachiel:
--- Cytat: SokoleOko w Kwietnia 27, 2009, 16:07:51 ---Mystiq, a co powiesz na to?
3xLight Ion Blaster II, 3xMagstab II, 2xHobgoblin II
Przy Rapid Firing, Surgical Strike i Small Blaster Spec na V i overloadzie - 323 DPS
Przy moich skillach (to co wyżej na IV) - 262 normalnie i 297 overload.
10-12 sekund na pożarcie frytki, 30 na cruisera? :knuppel2:
--- Koniec cytatu ---
Zmień drone na wariora II ;) ( wywalone. mój błąd, pomyliły mi się bandwitch statków :2funny: )
Gdybym wiedział że walcze z tobą to bym założył scrambla i thorium faction na blasterkach, i tyle z tarnisa, zakładajac 3 x mag staby zdejmujesz sporo speed bonusa. ( brak DC ktory wypomnial już Voulture ) Ale to lekko nie na temat.
Voulture:
Taranis bez dc to martwy taranis. 2 magstaby sa super, chociaz osobiscie polecam jednego magstaba, rig rof + dmg )po ok 3m jeden) i micro auxilery power controla i wlozenie neutronow.
I nie wiem co piszesz Edmund, spokojnie 2 dronki moze uzywac taranis. Lata sie z warriorami, bo twoj najgrozniejszy przeciwnik (czyt drugi taranis) ma dziure na explo ;P
Ezachiel:
--- Cytat: Voulture w Kwietnia 27, 2009, 16:03:03 ---Podoba mi sie ten watek. Jak zwykle o sprawach wypowiadaja sie osoby nie majace zielonego pojecia o temacie. Mialem ochote poopisac cos wiecej o cepach ale teraz to juz naprawde nie wiem czy warto. Kazdy kto przeczytal ten watek, bez swojego wyrobionego juz wczesniej zdania, ma teraz sieke a nie widze. Jedna uwaga do latania cepami - know your enemy.
Pozdrawiam wszystkich maniakow cepow ;>
Ps. Zaczynam akcje "tekst dnia/miesiaca/roku". Poki co dzisiejszy dzien wygrywa (ledwo wyprzedzajac tekst o sb na capitalach):
--- Koniec cytatu ---
Voult proszę. Napisz o cepach. Prosze. Prosze. Chetnie poczytam.
SokoleOko:
Ten fit na Taranisa był tylko "demonstracją możliwości" :coolsmiley:
myst1q:
@SokoleOko=
a ile masz zasiegu kochany?
i ile latasz km/s na takim sprzecie?
a co powiesz na 100dps z clawa ktory lata 4.5km/s? fajnie nie. ani tego niestankujesz, ani tego niedogonisz ;]
kolejna rzecz... moze to cos jest nie tak u mnie, ale moj set warriorow zjada ciebie szybciej niz ty mojego deimosa. a jak bede w ishtarze, to zapomnij. neut i padasz z sekundy xd.
btw: ja wycisnalem 376 dps z ranisa. chcesz sie moze poklocic o uzytecznosci? ;]
-------------------------
INTERCEPTOR MA TACKLOWAC, NIE BIC!
-------------------------
@vult- i tutaj zaistnial problem... z jakiej paki 'bojowy' ceptor caldari jest szybszy od tego z bonusami do tacklowania? [moj blad- zawsze myslalem, ze cepty z bonusami do tackla sa szybsze, ale jak widac zasada da sie kupy nietrzyma ;[ ]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej