Eve Online > NoobGarten

Abordaz - czy to jest mozliwe???

<< < (2/5) > >>

mcmviper:
Moze i tak ale raczej nie mieli by szans. Kopalem altem w retriverku a za chwilke podlecialme drakiem a oni byli w jakichs marnych fregatach wiec raczej bym im dokopal - chyba hehe. Mystiq - jak ktos mnie okradnie to moge go zaatakowac nie narazajac sie concordowi??

Ellaine:
Ogólnie, możesz strzelać do ludzi którzy mrygają na czerwono. Ale na wszelki wypadek w ustawieniach pod esc zresetuj sobie ostrzeżenia.

Jeśli w highsecu będziesz próbował ostrzelać kogoś kogo nie masz prawa atakować, dostaniesz ostrzeżenie, wciśniesz "nie" i nic się strasznego nie stanie. Jeśli nie ma ostrzeżenia - mordujesz :)

Doom:
A przy okazji Stellar  weź powiedz o co Ci chodziło,wedle mojej wiedzy rozróba byłaby między kradnącym i okradanym, każdy 3 który by się wciął dostałby poda od gliniarzy...

StellarSheep:
Siur jesli to bylo w high secu to tylko kopiacy i kradziej moga sie trzaskac.

mcmviper:
W tym konkretnym przypadku bylo to tak - spokojnie sobie kopie i na pasek wpadaja 2 osoby z 1 korpa i zaczyna sie miedzy nimi maly sparing a po chwili zaczynaja latac na okolo mnie i jeden nagle zaczyna migac na zolto.

Ale mowicie, ze jak ktos mi cos z puchy zakosi to ewentualnie jak sie wkurze to moge go rozpierdaczyc :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej