Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Delve War II - GS zdobyl sov4
Rogoo:
Poniewaz ktos zamknal stary watek (nie mam pojecia z jakiej przyczyny) czas na nowa porcje newsow.
GS stuknal wlasnie sov 4:
Nashir:
Wczoraj Ksawery, wczoraj. Wciagu kilku dni zaczna wskakiwac kolejne :). Ja moge pogratulowac odstrzeleniem FI i jestesmy w trakcie zabierania E2 i innych stacji w PB.
KennethWolf:
Gratuluje sov4. Rozstrzelania FI równierz chociaż dla nas to smutna nowina, trudno się dziwić że ich rozwaliliście, flota RKZ/GBC/AAA siedzi w Querious. Za to z weselszych wieści GS stracił kolejny system w Querious i dwa bobrowe systemy 1 w Delve drugi w Querious wskoczyły na sov2.
BTW czy ktoś mnie może pokierować do jakiegoś tutoriala o sovach? co trzeba do claimowania, ile trwa wchodzenie na kolejny poziom i co dają kolejne poziomy?
Nashir:
--- Cytat: KennethWolf w Kwiecień 22, 2009, 17:58:43 ---Gratuluje sov4. Rozstrzelania FI równierz chociaż dla nas to smutna nowina, trudno się dziwić że ich rozwaliliście, flota RKZ/GBC/AAA siedzi w Querious.
--- Koniec cytatu ---
thanks
--- Cytuj ---Za to z weselszych wieści GS stracił kolejny system w Querious i dwa bobrowe systemy 1 w Delve drugi w Querious wskoczyły na sov2.
BTW czy ktoś mnie może pokierować do jakiegoś tutoriala o sovach? co trzeba do claimowania, ile trwa wchodzenie na kolejny poziom i co dają kolejne poziomy?
--- Koniec cytatu ---
nie rozumiem tej czesci
Rogoo:
--- Cytat: KennethWolf w Kwiecień 22, 2009, 17:58:43 ---BTW czy ktoś mnie może pokierować do jakiegoś tutoriala o sovach? co trzeba do claimowania, ile trwa wchodzenie na kolejny poziom i co dają kolejne poziomy?
--- Koniec cytatu ---
http://wiki.eveonline.com/wiki/Sovereignty_(Mechanics)
Prosze bardzo.
Najwazniejszy jest sov 3 (cynojammery). Sov 4 to juz w ogole bajka. ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej