Eve Online > NoobGarten

Secure Containers i... kilka pytan

(1/2) > >>

mcmviper:
Witam!

Troszke wkurza mnie juz kopanie do puszki - dosyc czesto jestem okradany i nic nie moge z tym zrobic wiec pomyslalem aby rozstawic sobie na pasku kilka secure containerow i do nich kopac. I tu pojawia sie problem - gdy prubuje wystrzelic kontenery to pojawias ie info, ze nie moge wystrzelic kontenera bo jestem w odleglosci mniejszej niz 5000m od (innego kontenera lub wraku). Moje pytanie brzmi - czy moge wystrzelic kontenery gdziekolwiek - potem je przeciagnac tractorem w konkrete miejsce a potem z anchorowac i zabezpieczyc haslem???

Ellaine:
Kopanie do kontenera jest bez sensu, bo ma on pojemność 3900 metrów. Więcej stracisz 20 razy więcej czasu latając między kontenerami niż na kradzieżach. Rozwiązanie jest proste - kop w systemach gdzie jest kilku ludzi, nie kilkaset.

Goomich:
Nie, ciągać możesz tylko wraki i jettisony.

mcmviper:
Hehe ludzi az tak duzo to tu nie ma. A moze nie napelniac do konca puch tylko zwozic gdy juz bede mial na zapelnienie calego indyka??

Tomash Kovahlsky:
w takiej sytuacji najlepiej kopac na 2 konta - 1 kopie, 2gie w indyku. a zeby miec 100% pewnosci, ze nikt ci nic nie ukradnie, to 1 secure kontener zakotwiczasz i traktujesz go jako bufor miedzy koparka a indykiem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej