Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Buddy Program i plexy
m1xer:
--- Cytat: Azradiel w Czerwca 14, 2013, 09:45:24 ---Raczej chodzi oto, że starter pack moża uzyć tylko do upgradu konta trial - a nie wiem czy tak jest w tym wypadku.
No i jeżeli chodzi o starter packi to akurat mining wdaje mi się z nich najsłabszy :P
--- Koniec cytatu ---
Jeśli chodzi o ten za 13 zł to działa, sprawdzone organoleptyczne ;) I myślę ze za ta cenę jak ktoś jeszcze nie wie czy pokocha eve to jak znalazł bo 21dni+30dni = 51 dni, to już coś.
Lagu:
Gdybym jeszcze miał jak go kupic;p
MGGG:
--- Cytat: Lagu Nihilozaur w Czerwca 14, 2013, 08:28:02 ---http://store.origin.com/store/eaemea/pl_PL/DisplayProductDetailsPage/productID.258828300
Dzieki za ifnormacje, jednak wybiore Origin fajna cena;)
--- Koniec cytatu ---
Jak jest w tym Orginem? Poszłą plotka, że tego taniego gtc mozna uzyć tylko raz na 1 konto. Prawda to?
m1xer:
--- Cytat: Lagu Nihilozaur w Czerwca 14, 2013, 10:41:12 ---Gdybym jeszcze miał jak go kupic;p
--- Koniec cytatu ---
greenmangaming.com
We accept...
Origin:
Z tego co widzę masz przynajmniej dwie takie same opcje płatności ;)
--- Cytat: MGGG w Czerwca 14, 2013, 11:00:04 ---Jak jest w tym Orginem? Poszłą plotka, że tego taniego gtc mozna uzyć tylko raz na 1 konto. Prawda to?
--- Koniec cytatu ---
To jest starter pack.. do aktywacji konta trial, nie można tym przedłużyć normalnego konta.
Kaliando:
--- Cytat: MGGG w Czerwca 14, 2013, 11:00:04 ---Jak jest w tym Orginem? Poszłą plotka, że tego taniego gtc mozna uzyć tylko raz na 1 konto. Prawda to?
--- Koniec cytatu ---
Nie prawda. Na 99% użyłem dwa razy na jednym koncie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej