Eve Online > NoobGarten

W co zainwestować miliard?

<< < (12/14) > >>

Deaell Portt:

--- Cytat: Albi w Czerwca 10, 2009, 16:01:39 ---Nie wiem jak ci wychodzi to "szybko". Robiąc misje lvl 4 zarabiasz normalnie jakieś 100 do 200 milionów na miesiąc :/.

--- Koniec cytatu ---
Zalezy ile sie robi tych misji Albi i jak duzo gra  :coolsmiley:. No, ale mi srednio 1 misja l4 zajmowala 30-40 minut z salvage, pozbieraniem lootu. Robilem to na 2 postacie. Tak srednio robilem 3-4 misje w 3h. Zarabialo sie jakos 40-60 mln za misje (licze reward, kase z ratow, loot, salvage+lp). Czyli te 100 mln to z placem na dzien robilem z tego co pamietam.

Ellaine:
Mam podobne wyniki tylko że postać jedna - 1 misja lvl 4 to jakieś 30-60 minut + salvage. Nie liczę lootu, salvagu i LP bo lot do huba i klikanie żeby to sprzedać też trwa więc liczę to jako zysk z handlu i transportu.  Czyli jak w mordę strzelił, jedna misja na 2 dni do tygodnia (kilka podejść aż uda się grać 30-60 minut jednym ciągiem), 100-200 miesięcznie.

Doom:
Ja jak na razie latam jedną postacią, gram sporawo, i ostatnio wyszło na podstawie moich podatków dla korpa że podobno mam miesięcznego przemiału około 700kk za same bounty i rewardy z misji... W latanie do huba ze złomem sie nie bawię, slveg magazynuję albo spylam na miejscu podobnie jak loot za który bay ordery są względnie uczciwe (czasem się trafiają, dziwne nie? ;) ) reszta idzie do zmielenia a zbyt zapewniają mi korporacyjni producenci którzy są w stanie wchłonąć duużo minsów zwłaszcza jeśli akurat capital w budowie :)
Dobra l4 to dla mnie 1,5 do 2h w tym złomowanie...

Deaell Portt:
W kazdym razie dobrze, ze nie zainwestowales w zadne IPO albo bank. Tak jak ostrzegalem wszystkie te banki to scamy.
Eve bank wlasnie zawinal zagle http://www.scrapheap-challenge.com/viewtopic.php?t=26880 . Przewija sie suma 500 bln isk. Postac Ridicka zbanowana podobno za sprzedawanie isk za rl pieniadze.

SokoleOko:
Pamiętam... znięchęciły mnie niziutkie odsetki... To już wolę trzymać na koncie, mam na pulpicie widgeta Eve i jak robię coś to mogę sobie zerknąć na cyferki i od razu mi "rośnie"  :2funny:

--- Cytat: Albi w Czerwca 10, 2009, 16:01:39 ---Nie wiem jak ci wychodzi to "szybko". Robiąc misje lvl 4 zarabiasz normalnie jakieś 100 do 200 milionów na miesiąc :/.

--- Koniec cytatu ---

Robiąc 2-3 misje dziennie (nie grymasząc zbytnio, poza odrzucaniem tych, które nie dają wzrost SS-a) zarabiałem netto* jakieś 600-700 baniek miesięcznie. Od dwóch tygodni eksperymentuję z farmieniem. Pięć dni robienia raz dziennie Blockade i pierwszego pocketu Recon 1/3 dało mi 5x25 z bounty (licząc z grubsza) oraz 200kk z salvage'u i lootu sprzedanego w hubie. 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej