Eve Online > NoobGarten
W co zainwestować miliard?
Ellaine:
Złoto to bezwartościowy złom :)
SokoleOko:
--- Cytat: dziggolo w Czerwca 10, 2009, 14:27:30 ---wiem, że dopiero zaczynam, ale jak uzbierałem 300k to byłem pewien że to dobra kaska.
--- Koniec cytatu ---
Jak po 48-godzinach grania potrafiłem deską wykopać Velda za jakieś 40k w ciągu 5 minut to już uznałem się za pro gracza i prawdziwego kapitalistę :2funny:
Wracając do meritum - ten miliard zainwestowałem w alta misyjnego (kupiłem dla niego dwa plexy, ale jednocześnie zarobiłem 30-dni free dla maina z buddy program), który za kilka dni kończy wszystkie potrzebne skille. Ma już zrobione standy - wystarczy tylko przekazać mu misyjnego "moneymakera" i wio!
Przyda się w sam raz, jak kiedyś tam się przeprowadzę do 0.0 :coolsmiley:
Nitefish:
Kurcze, ja miningu to ni cholere, ale misje robie dla kaski. Nie to żebym nie lubił pokopać ale ciągle mi się wydaje, że tam gdzie będę chciał kopać będzie się ktoś czaił... :D, muszę się nieco wzmocnić i dopiero.
W ogóle raczej mam problem skąd wziąć kasę niż na co ją wydać. Kiedyś jak grałem w WoW to na początku też nie zarabiałem, potem całkiem nieźle na produkcji. Ale to i tak nic w porównaniu jaką kasę zbijał mój kumpel na durnej spekulacji.... tylko że tutaj wszystkiego jest mnóstwo razy więcej.
SokoleOko:
Robiąc misje L4 (i wcześniejsze - żeby zrobić stand potrzebny do L4) dochodzisz szybko do momentu, w którym możesz kupić 2 carriery z fitem, tylko... jeszcze 120 dni skillowania przed Tobą.
Generalnie z mojego punktu widzenia, kasa nie jest żadnym problem - problemem są tylko skille. I nie tylko na zasadzie: czy możesz czegoś użyć czy nie, ale też na ile efektywnie możesz z czegoś korzystać.
Ellaine:
Nie wiem jak ci wychodzi to "szybko". Robiąc misje lvl 4 zarabiasz normalnie jakieś 100 do 200 milionów na miesiąc :/.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej