Eve Online > NoobGarten

W co zainwestować miliard?

<< < (10/14) > >>

KKRT:
Dozbierac 200m, kupic 4 plexy i zalozyc 2 alty [korzystajac z bonusu 1 miecha], masz na jednej postaci 2 miechy skillowania, na drugiej 3 miechy. Na jednej robisz kopacza z hulkiem + skillami do lodu, na drugiej wypas producenta/researchera [sprawdz w eve moonie gdzie potrzebujesz wiecej SP, to tam dolozysz dodatkowy miech]. Za kazda z postaci po dwoch/trzech miechach zgarniesz conajmniej 2b.

Pozdrawiam ;]

SokoleOko:
W produkcję ammo już się bawiłem... robiłem na swoje potrzeby, handlowałem. Na swoje potrzeby to już się rozleniwiłem - zamiast dnia kopania w celu wytworzenia ok. miesięcznego zapasu cruise'a, którego najczęściej używam (Paradise), wolę wydać te parę baniek i mieć z głowy.

Handlowałem też ammo... ale zysk z roboczogodziny kopania minsów na to ammo był niższy niż z misji. W dodatku pewnego dnia bez wyraźniej przyczyny cenny tego ammo spadły o 30% "bo tak".  :uglystupid2:

Natomiast wymyśliłem coś innego - handel "funshipami". Skoro z powodzeniem je produkuję (czyli taki interes spełnia moje "warunki brzegowe"), to może pchnąć ten interes na szybsze obrony.

Pytanie - jak dotrzeć do odbiorców? Jak się zareklamować?

Doom:
Sprzedawać po promocyjnych cenach :P
Do reklamy ludziska najczęściej używają anchorowalnych kontenerów rozrzucanych na trasach przelotowych

SokoleOko:
Kontenery widziałem - ile wiszą? Miesiąc?

Co jeszcze: wątki na forum tutaj i oficjalnym, link do strony w bio postaci... co pominąłem?

Nitefish:
Kurcze chłopaki jak tak was czytam.... wiem, że dopiero zaczynam, ale jak uzbierałem 300k to byłem pewien że to dobra kaska. W sumie czar prysnął jak skumałem, że można (i pewnie trzeba) skille kupować w sklepie.... nawet nie wspomnę o tym co można kupić.

Miliard... tyle złota to by nawet mój statek nie uradził :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej