Eve Online > NoobGarten
W co zainwestować miliard?
Rabbitofdoom:
Niby tak z drugiej strony dobry mission hub to dziura bez dna jesli chodzi o ammo itp.
Skup modow do przemialu jest nienajgorsza forma inwestowania isk jesli ma sie skille do mielenia. Kilka dobrze ustawionych buy orderow moze przyniesc calkiem niezlych dochod po zwiezieniu i przemiale.
Colonel:
a ja tak sobie mysle ze skoro przybywa ci gotowki i masz miliard...
....to rob nadal to od czego ci przybylo tyle iskow i w to inwestuj :)
Xarthias:
Hmm... Pierwszą dużą bańkę to się wrzuca na alta-skarbonkę, na czarną godzinę.
Drugi miliard wydaje się na dwie tony cruzów, bcków, cepów czy czym tam lubisz latać i się je wtapia - to najlepsza inwestycja ;)
Jak już się skończą te statki, to się leci pokerbirzyć, żeby zarobić następny miliardzik... Itd...
A potem masz skille na capsy i nie zadajesz gupich pytań :P
SokoleOko:
@Cherryman
Grinduję misje... mam niezłego BS-a na frakcyjnym ficie i nie bardzo jest w co inwestować. Na Maraudera nie mam skilli, plus nie bardzo widzę zysk z latania takim shipem.
@Xarth
No i chyba tak zrobię... na razie czego nie próbuję, to i tak saldo na koncie rośnie. Od początku marca zacząłem się bawić w PvP, ale nawet wtapianie statków mi nie idzie... killi przybywa, a koszty zabawy są pomijalne w moim budżecie :coolsmiley:
KennethWolf:
Możesz sie dołączyć do jakiejś wojny w 0.0 osobiście czy sponsorując którąś ze stron, dzięki twojemu wsparciu będzie mniej Goonów/Kennego/MM/Razora/Pandemonicow/GBC/C0venu/czy czego tam nie lubisz.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej