Eve Online > NoobGarten
W co zainwestować miliard?
SokoleOko:
--- Cytat: Doom w Kwietnia 16, 2009, 10:54:50 ---Sprzedawać bpc lepszej jakości :P , albo inwentowane ;)
--- Koniec cytatu ---
Inventowane - znaczy T2?
Dużo skilli do tego trzeba?
Co do banku - byłem, widziałem... marne te procenty... zawsze jakieś, ale marne.
Doom:
Kilka potrzeba. Ale jeśli nie będziesz inwentował wszystkiego jak leci tylko jakąś wybraną grupę towarów to skile długo nie potrwają
SokoleOko:
Co byś polecił?
Deaell Portt:
Nie chce cie martwic ale 1 bln isk to zadna kasa :coolsmiley: .
Z tak mala iloscia kasy to chyba bym poszedl w handel faction. Zasada jest prosta. Covopsik, albo bloacade runner. Skupujesz przez kontrakty w low-sec , zwozisz do jita i wystawiasz w cenie wyzszej. Co do towarow to ts warp distrup, scramblery. No, ale oplaca sie patrzec na inne towary tez. Ja kiedys kupilem 4x gall navy 100 MN after za 3 mln sztuka, a sprzedalem za 70 :-). Skille do trade (ilosc kontraktow, tax ).
Druga opcja to handel lodem. Niestety wymaga posiadania frachta, skilli do mielnie lodu, altow do robienia buy orderow. Fajnie miec tez standa do korporacji w ktorej sie mieli. Ja po zmieleniu zwiozlem do pewnego systemu low-sec, gdzie ludzie capsami skacza i wystawilem z duzym narzutem.
Skupowanie salvage t1/t2, smazenie z tego rigow i na sell. T2 juz wymagaja niestety troche skilli. Podstawa to oczywiscie wymaksowana produkcja.
IPO ci nie polecam, ani zadnych eve-bankow. Wiekszosc to sciema i wczesniej czy pozniej okazuje sie ze to scam.
Inwecja t2- duzo skilli, pos do robienia kopii, troche kasy trza miec, ilosc slotow produkcyjny min 10 (t2 large armor t2 10 szt- buduje sie 2 dni, hace pod 3 dni) . ! bill to za malo, zeby to robic. Kapital trza miec tez na datacory, componenty t2. Wymaksowana w skillach produkcje.
Deaell Portt:
--- Cytat: ArchenTheGreat w Kwietnia 16, 2009, 11:01:43 ---http://www.eve-bank.net/ - w miarę bezpieczne, bezobsługowe.
--- Koniec cytatu ---
A to nie jest scam, bo kilka miechow temu czytalem, ze to byl scam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej