Eve Online > NoobGarten

W co zainwestować miliard?

(1/14) > >>

SokoleOko:
No właśnie - okazuje się, że konto mi puchnie i w sumie to bez sensu, żeby te ISK leżały odłogiem. Chętnie bym zainwestował - tylko w co.

Warunku brzegowe:
1) Inwestycja ma być bezpieczna.
2) Inwestycja nie może wymagać zbyt dużo roboczogodzin - handel odpada, bo trzeba pilnować cen... poza tym nie mam do tego głowy.

Myślałem nad POS-em w hisecu (mam i kasę, stand też prawie jest). Tylko jak na tym zarobić? Czytałem poradnik, ale nie jestem pewien czy z obrabiania BPO będzie więcej zysku niż zainwestuję... plus kompletny brak skilli w tym zakresie.

Jakieś inne pomysły?

Captain:

--- Cytat: SokoleOko w Kwietnia 15, 2009, 23:15:44 ---No właśnie - okazuje się, że konto mi puchnie i w sumie to bez sensu, żeby te ISK leżały odłogiem. Chętnie bym zainwestował - tylko w co.

Warunku brzegowe:
1) Inwestycja ma być bezpieczna.
2) Inwestycja nie może wymagać zbyt dużo roboczogodzin - handel odpada, bo trzeba pilnować cen... poza tym nie mam do tego głowy.

Myślałem nad POS-em w hisecu (mam i kasę, stand też prawie jest). Tylko jak na tym zarobić? Czytałem poradnik, ale nie jestem pewien czy z obrabiania BPO będzie więcej zysku niż zainwestuję... plus kompletny brak skilli w tym zakresie.

Jakieś inne pomysły?

--- Koniec cytatu ---

Możesz sobie zrobić alta do koapnia albo i 2 i będą sie powoli zwracać, handel w sumie nie wymaga tak wiele, można sie bawić z posami kopiącymi i reakcjami.

Możesz też oddać mi, będzie to dobra inwestycja  >:D

Skeer:
Kupić wypimpowaną misjonarkę (np CNR z faction modułami).

Gregorius:
też słyszałem, że sponsoring jest dobrą inwestycją  >:D >:D

gdzieś ty tak się dorobił ?? Za tą flotę po prostu kup sobie TCki  ;)

Goomich:

--- Cytat: Gregorius w Kwietnia 16, 2009, 00:01:25 ---gdzieś ty tak się dorobił ?? Za tą flotę po prostu kup sobie TCka  ;)

--- Koniec cytatu ---

fxd. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej