Eve Online > CR - Archiwum
[I-DEA] - Lost Idea
Auenarel:
bump :diabeł:
Korp rosnie wzmacniajac sile c0venu. Serdecznie zapraszamy wszystkich tych, ktorzy lubia fajna atmosfere w korpie i emocje wczasie pvp :)
Striker:
Rekrutacja nadal otwarta. Zapraszamy na kanal public Lost Idea.
Update pierwszego posta.
Aventhar:
Wszystko fajnie pieknie i popieram tylko napiszcie precyzyjnie co właściwie chcecie od potencjalnych członków.
Ponad miesiąc temu starałem sie do Was dołaczyć i nawet udało mi się to na pare godzin, po czym zostałem zwolniony, bo " mógłbym być szpiegiem sysków" Ok. przyjąłem to za dobry powod i czekalem na zmiane stanowiska klepiac w tym czasie SP do cepa. Czekałem az skończył mi sie time code.
A teraz widze, że rekrutacja nadal otwarta. No to o co chodzi?
pzdrwm.
i witam wszystkich bo to mój pierwszy post.
wykszyknik:
--- Cytat: Aventhar w Maj 25, 2010, 20:46:24 ---Wszystko fajnie pieknie i popieram tylko napiszcie precyzyjnie co właściwie chcecie od potencjalnych członków.
Ponad miesiąc temu starałem sie do Was dołaczyć i nawet udało mi się to na pare godzin, po czym zostałem zwolniony, bo " mógłbym być szpiegiem sysków" Ok. przyjąłem to za dobry powod i czekalem na zmiane stanowiska klepiac w tym czasie SP do cepa. Czekałem az skończył mi sie time code.
A teraz widze, że rekrutacja nadal otwarta. No to o co chodzi?
pzdrwm.
i witam wszystkich bo to mój pierwszy post.
--- Koniec cytatu ---
Latanie na CTA
Ze skilowania to dobrze by było żebyś miał działa t2 na bs-a że samego bs-a na 5 nie wspomne :)
dodatkowo oczywiście cariery i dredy najlepiej na oddzielnych kontach :)
+ całą mase modułków t2 do fitów aliansowych
i może ktoś się zastanowi :2funny: :2funny: :2funny:
a tak na powarznie zapisz się na początek do unsen accademy żeby jako tako nauczyli latania we flocie :uglystupid2:
Striker:
Bump
Aktualnie IDEA jest w rozjazdach. Ostatni tydzień wraz z aliansem siedzielismy na roadtripie w okolicach Boseny w low. Od weekendu jesteśmy na kolejnym, tym razem czysto korpowym wyjeździe na starych śmieciach w Stain. O dziwo, sprowadziło się tu sporo nowych hostów tak więc jest w miarę ciekawie.
Nadal rekrutujemy. SP nie ma znaczenia o ile jest chęć do gry i latania pvp, podporządkowania się radom starszych graczy, nauki i partycypacji w rozwoju naszej korporacji.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej