Eve Online > NoobGarten
Itemy w korporacji
Raan Kern:
--- Cytat: Dormio w Kwietnia 07, 2009, 15:49:10 ---No cóż... widać SHCK zahackowało CCP i dlatego nic nie musi płacić co miesiąc za biuro w W-Q233 :coolsmiley:
Nie wiem dlaczego, ale za pierwsz HQ w Attyn również płaciliśmy, potem po przeniesieniu HQ przestały nam przychodzić rachunki :D
--- Koniec cytatu ---
Jak wykminisz jak to działa to daj znać.
Altkorpowe biuro w jita mnie ssie 250-650m / mc :/
Dormio:
--- Cytat: Raan Kern w Kwietnia 07, 2009, 16:13:28 ---Altkorpowe biuro w jita mnie ssie 250-650m / mc :/
--- Koniec cytatu ---
Jak napisałem wcześniej - spróbuj przenieść tam HQ, a jeśli tam obecnie masz HQ, to przenieś na jakiść czas do sąsiedniego systemu (wynajmij drugie). Być może warunkiem dodatkowym jest wynajmowanie jakiegokolwiek biura poza HQ, być może to działa jedynie względem pirackich faction.
Wiem na 100%, że przestaliśmy dostawać rachunki od True Creations w momencie jak przeniosłem tam HQ (a były wówczas po 30mln/miesiąc więc ich bym nie przeoczył). Myślę, że warto spróbować (w Itamo masz tanie biura - SHCK wciąż tam ma swoje).
Tomash Kovahlsky:
--- Cytat: Raan Kern w Kwietnia 07, 2009, 16:13:28 ---Jak wykminisz jak to działa to daj znać.
Altkorpowe biuro w jita mnie ssie 250-650m / mc :/
--- Koniec cytatu ---
Chcialem sprobowac przeniesc HQ do Jita 4-4 z innej stacji w Jita, ale jest to mozliwe tylko wtedy, gdy juz posiadasz biuro w stacji docelowej. Jako, ze w Jita 4-4 (po pierwsze nie posiada obecnie wolnych biur) koszt biura to ponad 300m, zrezygnowalem, i poki co bede placil te 2.5m za biuro w stacji obok :P - Nie chce probowac czegos za 300m tylko po to, zeby sie okazalo, ze jednak to nie zadziala...
Moze ktos inny tego sprobuje (gdziekolwiek) i da znac jak poszlo...?
Goomich:
--- Cytat: Tomash Kovahlsky w Kwietnia 08, 2009, 13:33:36 --- Nie chce probowac czegos za 300m tylko po to, zeby sie okazalo, ze jednak to nie zadziala...
--- Koniec cytatu ---
Sisi.
Tomash Kovahlsky:
--- Cytat: Mona X w Kwietnia 08, 2009, 13:34:50 ---Sisi.
--- Koniec cytatu ---
Hmm... jak to jest, ze czesto czlowiek zapomina o rzeczach oczywistych :uglystupid2:
Sprobuje wieczorem, jesli nie zapomne :P
Nawigacja
Idź do wersji pełnej