Eve Online > Gank Night PL

Gank Night PL v2.0

<< < (15/30) > >>

Pabllo:

--- Cytat: Y w Kwietnia 06, 2009, 23:54:28 ---Ja też, po prostu nie chce mi się robić skili których nigdy więcej nie użyję :)

--- Koniec cytatu ---
Tak ci sie tylko wydaje, że się nie przydadzą  ;D

SokoleOko:
Jest jeszcze jedna sprawa - jak lecieliśmy deskami, to wiedzieliśmy że nie-deski są do ostrzału... a jak zaczniemy kombinować każdy innym shipem, to...

Ganiles:
Hmm a wlasnie mozna by powtorzyc deskami, w sumie deski w chmarze nie sa zle :), no i ta mina wlasciciela megathrona ze smartbombkami ktory ma 15 sekund na uswiadomienie sobie ze jednak nie warto bylo wskakiwac miedzy deski :D

Colonel:

--- Cytat: Ganiles w Kwietnia 07, 2009, 13:35:20 ---Hmm a wlasnie mozna by powtorzyc deskami, w sumie deski w chmarze nie sa zle :), no i ta mina wlasciciela megathrona ze smartbombkami ktory ma 15 sekund na uswiadomienie sobie ze jednak nie warto bylo wskakiwac miedzy deski :D

--- Koniec cytatu ---

szczerze mowiac to ta opinia najbardziej mi sie podoba
bo mysle ze w evaulon sporo ludzi zostawilo jeszcze jakies deski i fity, wiec moze powtorzyc do wyczerpania zapasow, na szybko w piatek przed swietami, albo i w czwartek...
a kruzz atak zrobimy z tydzien po swietach, zeby jak najwieksza ekipa czas zarezerwowala...
Zreszta wiadomo ze opinie beda rozne :) a potem nie wiadomo komu byc przychylnym...wiec
zarzadze  :knuppel2:
w czwartek 21 PL time wyciagamy deski z ławek w Evaulon i lecimy na zadyme...
mam nadzieje ze 15 minut na zbudowanie gangu wystarczy...
plus drobny zapas, czyli wylot 21.20 PL time w czwartek
kruzy tez jakos trzeba dotargac jak ktos z daleka jest wiec przesuniemy kruzy na wstepny termin ( piatek po swietach 17.04 )

nad zoltym zdaniem wolno dyskutowac  >:D

Voulture:
Moze po prostu cruzy t1 i juz? Kazdy przyleci w czym moze i na co ma skille, blackbirdow i tak bedzie mnostwo a z funopa zrobi sie funop ktory moze cos zabic?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej