Eve Online > Gank Night PL

Gank Night PL v2.0

<< < (11/30) > >>

Pabllo:

--- Cytat: Khobba w Kwietnia 06, 2009, 16:05:49 ---QFT.
Nie ma co tworzyć jakichś megasuperultrafullwypas fitów i taktyk, po prostu - lecimy, naparzamy i w końcu giniemy w straszny sposób :D

--- Koniec cytatu ---

Amen  >:D

Azbuga:
klocicie sie o fity na ganknight? poebało?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ezachiel:

--- Cytat: Doom w Kwietnia 06, 2009, 16:04:19 ---Ed po prostu jeszcze nie wyleczył się ze swoich industrialnych korzeni i pomimo tego co powtarza itp, zawsze stara się minimalizować koszty -> w tym przypadku statek nie stracony to koszty maksymalnie zminimalizowane :2funny:

--- Koniec cytatu ---

Mando co ty bredzisz ... sorx, ale nie moge. To nie o to chodzi, ani ani, najgorzej jak nie masz bladego pojecia o co mi chodzi ... jedyny cel jaki przyświecał mojej osobie to zaskoczenie waszych potencjalnych przeciwników, a sam fit niewiele odbiega od używanego swego czasu w C0venie przez ich pilotów EW na falconach, nie wiem czy jeszcze grają... ci co mi dawali dobre rady swego czasu. Zresztą, znam doskonały sposób na zachowanie isków na wallecie przy takim gangu - nie lecieć na niego, nie potrzebuje do tego żadnego fitu. A już wcale mi nie zależy na wallecie innych pilotów.
Dla mnie fit t2 to standard, lepszy to named - 4.

Voulture:
Ja lece toraxem i ch** wam do mojego fitu ;p

Ezachiel:

--- Cytat: Voulture w Kwietnia 06, 2009, 17:51:34 ---Ja lece toraxem i ch** wam do mojego fitu ;p

--- Koniec cytatu ---
No weź, wrzuć info, może ja też polece thoraxem ;)

Oj Ed, taki blad no wiesz ;p

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej