Eve Online > Gank Night PL
Gank Night PL v2.0
Doom:
--- Cytuj ---Ja chce w indykach
--- Koniec cytatu ---
Nie przesadzaj, jak ktoś zobaczy na skanerze stado indyków wielkości porównywalnej do poprzedniego GN (może tym razem więcej nas będzie? :) ) to momentalnie zrobi się podejrzliwy do tego stopnia że zmieni region przebywania :P
--- Cytuj ---Nie barł bym blackbirdów na taki scrap fight, a jak już to napewno z innym fitem niż ten jaki podałeś GumisPL ... ale to moje trzy grosze. Bo to co wkleiłeś pęka od alpha strike praktycznie.
--- Koniec cytatu ---
Ed to czym ostatnio lecielśmy to pękało od alphy średnio morderczego t1 cruza :knuppel2: , cruzer to nie decha więc tym razem minimalnie więcej wytrzyma przynajmniej powinno :angel:
--- Cytuj ---Pytanie mam - event onry for polish or i can put info in Agony forum ?
--- Koniec cytatu ---
Gank Night PL v2.0 :coolsmiley:
Ezachiel:
Pewnie mnie wyśmieją ludzie z community, ale co tam, moje projekty "better survival EW ships" :
Edited : A nie, to złe obrazki są, tu są rigi założone.
Ale ja bym proponował na BB założyć 2 Large shield expander jak wejdzie i invul II, owszem, nie ma miejsca na MWD, i tylko mozna wpakować 2 x Multi/racial i nie bedzie on mial max bost-a ale co tam ...
Dormio:
Przykro mi, bo znów wybraliście dla mnie termin niesprzyjający. Ja wiem - Wy to celowo robicie - nie chcecie by Dormio przyleciał z Wami poszczelać, bo nikt nie lubi latać z kerbirem. :'(
Doom:
Ed to jest funop a nie jakieś poważne CTA, t1 sprzęt z rigami? w dodatku i tak przeznaczony na stratę?
O arbitrze się nie wypowiem, bo się nie znam ale to co zapodałeś na BB przez rigi podnosi jego ostateczną cenę o jakieś 2 lub 3 razy...
JimmyBrownie:
Edziu wszystko spoko, ale jeśli to ma być na GN to wyjmij rigi i sprzęt t2, chyba że śpisz na iskach O0
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej