Eve Online > Gank Night PL

Gank Night PL v2.0

<< < (26/30) > >>

Ektobus Rired:
Było super  O0, dziękuje organizatorom i dowództwu. Cała akcja (szczególnie 2 część) kojarzy mi się pewną sceną filmową:
 Ale im pokazaliśmy

I oto właśnie chodziło  :2funny:

PS. Z nieukrywaną dumą zauważyłem że CBC, czyli banda afkowiczów, była jedną z dwóch najliczniej reprezentowanych corporacji.

SokoleOko:
Kill Dominixa był w klasycznym stylu GN, podobnie jak tego Megasa wcześniej.

Rapier albo nie zdechł, albo wstyd im było wkleić KM-a na swój killboard - parę godzin później widziałem tam ich lossy z jakieś późniejszej bitwy, ale Rapiera nie było... close call, podobnie jak ten Geddon, którego widać na screenach - w pewnym momencie miał 80% struktury, a spodnie pewnie wypełnione na podobnym poziomie.  :2funny:

Podziękowania dla Colonela - za cierpliwość i organizację, domyślam się jak frustrująca była przygoda z tym narwanym "chłopem z cepem"  :knuppel2:

Wniosek na przyszłość: warto robić imprezę z deskami, ale może nie rzucajmy się na "byle co", tylko staranniej typujmy cele - w sumie ubić i nie zdechnąć to większy fun niż zdechnąć, a nie ubić.  :coolsmiley:

Auenarel:
buehehehehe  :2funny:  ten filmik w 100% oddaje nasz ostatni atak:D  :coolsmiley:

czekam na wiecej  o7

Ezachiel:

--- Cytat: SokoleOko w Kwietnia 10, 2009, 10:38:28 ---[...]
Podziękowania dla Colonela - za cierpliwość i organizację, domyślam się jak frustrująca była przygoda z tym narwanym "chłopem z cepem"  :knuppel2:

Wniosek na przyszłość: warto robić imprezę z deskami, ale może nie rzucajmy się na "byle co", tylko staranniej typujmy cele - w sumie ubić i nie zdechnąć to większy fun niż zdechnąć, a nie ubić.  :coolsmiley:

--- Koniec cytatu ---
QFT !
Choc jestem zwolennikiem podejścia : Jak ubijesz to mozna juz zdechnać  O0

W sumie to lekko się rozczarowałem, bo sobie jajcem spokojnie doleciałem przez banieczke do gate, a potem jajcem do następnej deski ... ale już nie moglem dluzej zostac na second suicide deth ... sorki. Moze next time.

Gregorius:
No następne podejście było dość szybkie ;-)

W sumie zapomniałem wam powiedzieć w międzylocie na tą "kampę" że na kierunkowym widać, że wsio siedzi na gate :P ale nei chciałem sobie tej przyjemności odejmować ^_^

Fajny tam skład mieli.. nawet nie zdążyłem porządnie z grida wyjść :D Szkoda mi tylko tej panienki i 40 bąbelków :D

Next time, proponuję w orvolle przykołować jakieś deski na MEGA alpha i będizemy takie cepy jak ten bonzaii, banzaii czy jak mu tam - zdejmować jedną salwą :D hrhr (też bezcenny widok :D)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej