Eve Online > Gank Night PL
Gank Night PL v2.0
Gregorius:
jak ktoś ma uprawnienia tam na Scrapie to niech sprostuje.. Ja napisałem priva do typa, ale chyba nie odczytał..
Voult ty się tam udzielasz :D - napiszesz posta ? :P
Doom:
Było fajnie, ubili jak psa i to dwa razy, ale i tak zabawa niezła była, zwłaszcza z tym gedonem którego spotkaliśmy w low na początku :) Nie zauważyłem który sadysta rzucił pomysłem zaklinowania gościowi na lokal KM tamtego megasa ale pomysł świetny i do wykorzystania na następnej okazji ;)
--- Cytuj ---Deski efektownie pufały.
--- Koniec cytatu ---
To po lewej na skraju bańki to chyba ginie mój cormorant właśnie. Pamiątkowa fotka do albumu. Dzięki Ramdeon
--- Cytuj ---Zdobyliśmy nawet e-fame, bo poszedł post o nas na SHC, tylko, nie wiedzieć czemu wzięto nas za szkolenie AGONY :uglystupid2: WTF
--- Koniec cytatu ---
To pewnie przez Eda :2funny: tak się spinał na fit bo pewnie spodziewał się znajomych spotkać :P
magni:
ten drugi gang to bylo czyste samobojstwo z naszej strony, najgorsze ze mieli paru crusow ja momentalnie nie mialem capa i nic nie moglem zrobic (a tak liczylem na uzycie ecmow i tr...), dziwna sprawa z tym rapierem - chyba wszyscy od nas widzieli ze pufnal ale nigdzie nie ma jego kma ???
generalnie zabawa byla przednia i pisze sie na nastpne takie akcje :knuppel2: :)
Ezachiel:
Ciekawe czy dostane opierdziel w korpie za tą akcję ^^... bo wylądowaliśmy na SCH :2funny:.. mekkce wszystkich PvP-erów ::)... dajcie linkzorka do tych wpocin :)
Frugos:
Chyba o to chodzi:
http://www.scrapheap-challenge.com/viewtopic.php?t=17958&start=285
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej