Eve Online > Gank Night PL
Gank Night PL v2.0
Doom:
--- Cytuj ---A co masz "juz" założone ?
--- Koniec cytatu ---
mwd, j5, sensor booster z poprawioną rozdzielczością, no i aktualnie painter, ale korci mnie ten traking disruptor...
--- Cytuj ---Hmm, jakies dziwne macie te gang night. Zalozeniem gang night jest nie spinanie sie, tylko lecenie w syfnych szipach
--- Koniec cytatu ---
Jeśli się nie mylę goście którzy to zapoczątkowali lecieli nie tak dawno temu w Assalut frytach to tez śmieciowe shipy są?
Sammani:
tak
Deaell Portt:
--- Cytat: Doom w Kwietnia 09, 2009, 11:52:38 ---mwd, j5, sensor booster z poprawioną rozdzielczością, no i aktualnie painter, ale korci mnie ten traking disruptor...Jeśli się nie mylę goście którzy to zapoczątkowali lecieli nie tak dawno temu w Assalut frytach to tez śmieciowe shipy są?
--- Koniec cytatu ---
Noooo i to mega. Lezy u mnie pare w hangarze, wstyd tym wylatywac :-) .
Ps. Ja oczywiscie sie stawie dzisiaj w catalyscie z smieciowym fitem.
Ezachiel:
1 TD nic nie da, musiał by być więcej statków z tymzeby wykożystać, ale jak chcesz to bierz. Choć faktycznie drugi SB i disruptor t2 mogło by byc "funny", a i painter też jest ok. TD w zalaznosci do skryptu, albo znaczaco ograniczy zasieg broni przeciwnika - 3 x TD skraca o jakieś 90-95% optimal i falloff-a, lub painter podnoszący sygnaturke celu o te 40-50% też jest oki, choć cepy powinny i tak spadać od alpha strike z gangu a na BS-a mamy ze small guns spory margines sygnatury bonusem ...
@ Sammani Af-y nie są smieciowate, nie przesadzaj już.
Gregorius:
Mando - pakuj disruptora :D
ja mam jednego, ty masz jednego, ktoś też będzie miał :D I z dyńki sprawa :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej