Eve Online > NoobGarten

eve time code

(1/2) > >>

Anlew:
otrzymałem eve time code, proszę o dokładną podpowiedź co po kolei trzeba zrobić aby przedłużyć aktywację?

Kombat:
Wchodzisz na
https://secure.eve-online.com/login.aspx?ReturnUrl=%2fAccountManMenu.aspx
logujesz się na swoje dane, klikasz 'Subscription Details', następnie 'Extend' wybierasz płatnośc poprzez GTC, wpisujesz kod i voila.

Qwicol:
A ja chciałem zapytać jak wygląda sprawa z nieakywnym kontem i kupnem PLEXa np na Allegro. Co mam zrobić jeśli kupię PLEXa a moje konto jest nieaktywne? Ktoś w aukcji napisał że można odblokowć konto na 24h, inni wymagają aktywnego konta. Może mnie ktoś oświecić jak to jest? Ewentualnie jeśli nie działa czy można by nabyć typowy time code [na allegro ni ma].

Khobba:
Kup timecode. AFAIK nie ma możliwości aktywacji plexem nieaktywnego konta.

Doom:

--- Cytat: Qwicol w Kwietnia 16, 2009, 10:45:41 ---A ja chciałem zapytać jak wygląda sprawa z nieakywnym kontem i kupnem PLEXa np na Allegro. Co mam zrobić jeśli kupię PLEXa a moje konto jest nieaktywne? Ktoś w aukcji napisał że można odblokowć konto na 24h, inni wymagają aktywnego konta. Może mnie ktoś oświecić jak to jest? Ewentualnie jeśli nie działa czy można by nabyć typowy time code [na allegro ni ma].

--- Koniec cytatu ---
Kup GTC. Oferty z Allegro zawierające PLEXy są nielegalne z punktu widzenia ccp

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej