Eve Online > NoobGarten

Nowy Gracz -> Jaki Statek i Jakie Skile?

<< < (9/17) > >>

Rabbitofdoom:

--- Cytat: Edmund w Kwietnia 01, 2009, 12:00:04 ---@ Rabbit, ok, nie ma problemu. Moze cię zdziwi fakt ze ja nigdy nie zaliczyłem misji lv 4 ... a od lv 3 dostaje trzęsawki ... no ale to szczegół  >:D

--- Koniec cytatu ---

Dla mnie to zlo konieczne za cos trzeba te statki kupowac.
Grida i elektroniki na statku nigdy za duzo.Tym bardziej ze kiedy sie troche pobawi eft to widac wyraznie ze ktokolwiek projektowal duza czesc statkow wydawal sie wierzyc w dziala+wyrzutnie jako standardowa konfiguracje(bez awu) nawet na statkach gdzie mozna zamontowac tylko jedna czy dwie wyrzutnie.

Corum:
Ok po tym co już przeczytałem to już ogarniam co nieco :)
powiedzcie mi tylko jeszcze jaki statek nadaje się na bombowiec?
oczywiście taki jakiś na początek i jakiś docelowo końcowy :D

amra:
w grze sa tylko 4 bombowce po jednym dla każdej rasy ( hound - matari, manticore - caldari itd.. ;) żaden inny statek nie może puszczać bombek.

Doom:
Jeśli chodzi ci generalnie o coś co bije naprawdę ostro i może zagrozić capshipom to twoim rtargetem jest Drednought z sige modułem najlepie caldaryjski bo najbliżej mu do bombowca :2funny:

Azbuga:
edmundzie zlituj sie :) w low secu postać z niewielkimi skilami będzie żyła tyle co jętka o skłonnościach samobójczych. Low sec jest pełen osób których jedynym celem jest polowanie na ludzi. Tu nikt nie kopie, nie klepie ratów czasem jak ma jaja to robi misje.
0.0 jest bezpieczniejsze :)

Ale jeśli ktoś zna jakiś low sec gdzie młoda postać może poszaleć w pvp to niech się podzieli.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej