Eve Online > NoobGarten

Nowy Gracz -> Jaki Statek i Jakie Skile?

<< < (4/17) > >>

Melisanda Armida:
Nie polecam w tym dziale flejmowac

Doom:
Ed ładnie to tak podpuszczać ludzi pod ostrzał innemu moderatorowi? Za dużo pvp ostatnio chyba uprawiasz :P
Z tego co zapodałeś to wydaje mi się że amarcy z rakiet wolą używać HAM nie HM, ale co ja się znam na tym tylko tępy Caldari jestem ;)
Czy używanie BS do pvp jest zabronione? Jeśli tak to kurde muszę znaleźć tych drani co mnie ostatnio rozpylili i nawrzucać im od oszustów. Jakoś się trzymałem i modliłem żeby wreszcie hic dostał cykl z dronek, ale jak ich Abadon mi nie zasunął to ...

Ezachiel:

--- Cytat: Doom w Marca 31, 2009, 01:32:24 ---Ed ładnie to tak podpuszczać ludzi pod ostrzał innemu moderatorowi? Za dużo pvp ostatnio chyba uprawiasz :P
Z tego co zapodałeś to wydaje mi się że amarcy z rakiet wolą używać HAM nie HM, ale co ja się znam na tym tylko tępy Caldari jestem ;)
Czy używanie BS do pvp jest zabronione? Jeśli tak to kurde muszę znaleźć tych drani co mnie ostatnio rozpylili i nawrzucać im od oszustów. Jakoś się trzymałem i modliłem żeby wreszcie hic dostał cykl z dronek, ale jak ich Abadon mi nie zasunął to ...

--- Koniec cytatu ---
Nie jest, ale działka tech II large to ok 90 dni skillowania, a plan jest taki żeby w ciagu tygodnia, no moze 2 juz zacząć szaleć... oczywiscie herbi to znacznie później, ale juz mozna latac np mallerem lub arbim po 2-3 tygodniach jako anty support.

Ellaine:

--- Cytat: Doom w Marca 31, 2009, 01:32:24 ---Ed ładnie to tak podpuszczać ludzi pod ostrzał innemu moderatorowi? Za dużo pvp ostatnio chyba uprawiasz :P
--- Koniec cytatu ---
O ile wiem to Amarcy lubią rakiety (rockets) i HAM - czyli ogólnie rakietki małego zasięgu i dużego ROF.

Ezachiel:

--- Cytat: Albi w Marca 31, 2009, 10:39:56 ---O ile wiem to Amarcy lubią rakiety (rockets) i HAM - czyli ogólnie rakietki małego zasięgu i dużego ROF.

--- Koniec cytatu ---
Może i lubią, jednak harbi nie ma slotu na missile, ani maller czy punisher. Po 1 slocie mają omen i arbitrator. Co do HAC-ów to nie jest to opisane w tym starter packu, podałem tylko że o ile osobnik będzie chciał latac missile boatami amarrów w tym commandami i hac-ami, reconami sam dojrzeje do tego zeby wsadzić SP w missile. Jeśli lata na named ficie i tech I statkach heavy missile w zupełnosci wystarczą. A typowa maszynka do mięsa amarrów to jednak http://wiki.eveonline.com/wiki/Zealot .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej