Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Dyskusja] Subiektywne opinie o polskich korporacjach, ed. 2009

(1/3) > >>

Loc0:
Gratuluje. Udalo Wam sie zrobic z topicu o opiniach ... topic z  końca pleców. Czy naprawde tak ciezko pojac istote slowa "OPINIA"? Opinia to NIE jest: "Lamb Federation Navy: - to jakieś nowe" - to jest STWIERDZENIE ich istnienia (Azbug nie unies sie czasem ale musialem cos wybrac z tych wszystkich "opinii" :uglystupid2:).
LUDZIE TU SIE POSTUJE OPINIE!!!! CZYLI TO CO MYSLICIE O CORPIE I JEGO PILOTACH.

Wydzielone.
Oryginalny wątek: http://www.eve-centrala.pl/forum/index.php?topic=6223.0
M.

Gregorius:
czepiasz się a w dodatku robisz spam :P

A jeśli chodzi o obiektywizm..... wydaj mi się, że czegoś takiego tutaj się nie doszukasz... Bo i po co ? :P

Loc0:
Greg nie spamuj bo dostaniesz warna :D wypij mineralke, zwalcz kacora i przeczytaj jeszcze raz (gdzie ja napisalem "obiektywna opinia"??!! tym bardziej, ze Vultur nazwal topic SUBIEKTYWNE!! O0). W tym topicu raptem 2-3 osoby wyrazily OPINIE.
np:
GBT - alkomaty, nie do konca wiedza czego chca <- OPINIA
GBT - chwilowo w c0ven <- STWIERDZENIE zaistnialych okolicznosci
Widzisz roznice? (i inni "opiniodawcy?)

Gregorius:
si si :-)

Pouczony i postawiony pod ścianą w obliczu warna, korzę się przed Waszmością i już poprawiam swój post ^_^.

Kaca nie mam :P Katrografia tylko mi w dekiel wali ^^.

EDIT: Edited - czy teraz pasuje w temacie ? :D

Azbuga:
"to jakieś nowe" to też opinia :)

rozwijam: O korporacji słyszę od niedawna. jest nowa. opinia wyrobi się z czasem.
rozwijam o pilotach: są w nowej korporacji. diabli wiedzą czy są dobrzy czy nie.
rozwijanie opinii o sojuszu w którym jest korporacja jest niewskazane bo mi zaraz warna dasz :)

a "obecnie w coven" tez duzo mowi o korporacji i jej pilotach.

w temacie juz naspamowane - weź loco zbedne rzeczy wywal please. zaczales zasmiecac wiec posprzataj :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej