Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Subiektywne opinie o polskich korporacjach, ed. 2009

<< < (7/9) > >>

Blutbart:
Beach Boys: - pvp addicted, fajne chłopaki i dziewczyny :D mozna się u nich nauczyć sporo o grze, mozna też nauczyć się jak znosić cierpliwie zjebki od rooofiego :D
CBC Interstellar: - Albi i spółka. Grają w EVE po swojemu, bez spinania za to ze zdrowym rozsądkiem.
Federation Of Free Worlds: - brak opinii
Frontier Combine: - brak opinii
GBTeam: - Podobnie jak bufu pvp addicted, tez fajne chłopaki (o dziewczynach nic nie wiem ;P), choć brakuje ostatnio aktywnosci chociazby Lazara
Hanys: - Odkad się z nimi rozstałem nie wiem co się z nimi działo, jedynie tyle ze dołączyli do FDN.
Husaria: - Juz bez Baza, ale człek ten swoje piętno odcisnął i Husaria wciąż jest postrzegana jako korp Baza. Z czasów kiedy odwiedzałem ich public mam pozytywne wrażenia.
Koza z Piekła: - Azbuga i jego banda z piekła rodem :D Nie boja się pvp, nie boja się przyjmować nubów i ich szkolić, nie boja się namawiać mnie do powrotu w ich szeregi :D
Lamb Federation Navy: - brak opinii
MegaTech Enterprises: - Szuka ktos korpa? - to już zawsze będę kojarzył z Eyanem :D
Unseen Academy: - Bez tego korpa rzuciłbym EVE po trialu pewnie... Świetna robota Xartha i tych którzy to wystartowali.
Unseen Chimera: - pvperzy z Unseen pierwotnie, część przeszła do GBT, kilka osób zostało i bawia się nadal
Pink Bunnies: - brak opinii
Polish Cavalry: - brak opinii
Polish Task Force: - poznałem Tomasha na zlocie u Xartha... spoko człowiek, ale o reszcie korpa opinii brak
Qrdelesh: - bez Pimpcka i Oxylana... brak opinii
Radio Maryja - Hard Rock Station: - fajna nazwa, ale nie mam pojecia co się za nią chowa
Rave Technologies: - pamietam ich poradniki które czytałem, a co teraz? nie mam pojęcia
Republika Orla: - brak opinii
Shocky Industries Ltd: - kiedyś nam w Unseen pomagali :) myslę, że teraz też pomagają. Spoko ludzie (mimo jednego mego przykrego doswiadczenia, które zresztą z nieporozumienia wynikło)
Tanie Dranie: - jak bardzo tanie to może by ich do czegos wynająć? Fajna nazwa
The Gummy Bears: - Rashla rekrutowała ostro na polishu... a potem zarząd poszedł do bufu zostawiając resztę, trochę brzydko
TKM: - ?
Voodoo: - Colonel, Bank Robber, Khobba... zajefajna ekipa, wiedzą co robia, jak robią i po co robią.
White Eagle Federation: - Cascador i jego wizja zabawy w EVE, miła wizja. I ja :D

amra:
Beach Boys: - ja z nimi wytrzymuje nie jest tak źle jak opowiadają.
CBC Interstellar: - niewiele wiadomo tyle co Albi na forum napisał.
Federation Of Free Worlds: - ?
Frontier Combine: - ?
GBTeam: - Chłopaki robia pvp i z tego co wiem idzie im nieźle.
Hanys: - Kiedyś na kogoś się obraźili i polecieli do dronkowa, ktoś ich oskarzał o zdrade itd..., od kiedy są tam słuch po nich zaginąl.
Husaria: - Uważaja ze Amarr są good. Robią RP i nie lubią bufu, bob chyba też nie lubia.
Koza z Piekła: - Piraci ? zabici nie smakują na lokalu
Lamb Federation Navy: - w miare nowy wynalazek ?
MegaTech Enterprises: - ?
Unseen Academy: - Uczyli pvp Adarisa, nie za bradzo im wyszło, ale pozatym słyszałem że są OK
nseen Chimera: - też mieli chyba coś wspólnego z Aldarisem, ale też sa ponoć ok chłopaki.
Pink Bunnies: - Przez Zolthar-a jestem w bufu, pozatym ?
Polish Cavalry: - ?
Polish Task Force: - ?
Qrdelesh: - ?
Radio Maryja - Hard Rock Station: - Moherki  ? ;)
Rave Technologies: - mieli stronke z poradnikami dawno temu
Shocky Industries Ltd: - ?
Voodoo: - piraci ? kiedyś czekałem pod stacją na Colonel-a ale nie wydowkował, chyba był afk;)
White Eagle Federation: - ?

CATfrcomCheshire:
To moze i ja sie wypowiem, jak to wyglada z punktu widzenia nuba :)

Beach Boys: - UberProMastah, szacun za umiejetnosci, gdybym byl troche bardziej PRO to moze bym tam aplikowal. Nie chca do Covenu, co doprowadza tam niektorych do szalu :2funny:
CBC Interstellar: - bardzo zdrowe podejscie do gry, jak akurat nie sa AFK to leja sie z AAA
Federation Of Free Worlds: - teraz chyba w Covenie, kiedys znani z "szuka ktos korpa?" na Polishu  ;D
Frontier Combine: - no data
GBTeam: - podrozujaca pi(r)(j)acka banda, znowu w Covenie (szkoda ze bez Riki :'(, sporo fajnych osob, latalem kiedys z mitycznym Lazaarem Privaterem
Hanys: - fajnie sie do nich strzela
Husaria: - kiedys sie wszyscy smiali z CVA, ze tylko dlatego wciaz trzymaja najbiedniejsze 0.0 (Provi), ze nikt inny go nie chce :) Teraz, po Apocryfie, lataja troche tlustsze raty, wiec czas sie przesiasc z BC raciarki na BS, Panowie :) Udaja, ze nie obchodzi ich Wielka Wojna w Delve
Koza z Piekła: - sympatyczny korp, sypmatyczni ludzie, bardzo sluszne podejscie do gry (strzelac do wszystkiego, co sie rusza, najlepiej z armat), zycze im jak najlepiej.
Lamb Federation Navy: - podrobka Kozy z Piekla  ;D Robia frekwencje na Covenowych CTA, good PvP skill
MegaTech Enterprises: - brzmi troche industrialnie, nie mialem stycznosci.
Unseen Academy: - standardowe "robia dobra robote" wystarczy?
Unseen Chimera: - korp z olbrzymimi tradycjami, wlasnie przechodzi kolejna  reorganizacje - i tym razem stanie na nogi, jeszcze o nich uslyszycie. Fajne logo.
Pink Bunnies: - bardzo na serio podejscie do gry. Pro ambicje. Dogryzaja sobie z BUFU, ale to dlatego, ze sa do siebie bardzo podobni (i dlatego, ze BUFU nie chce do Covenu ;D
Polish Cavalry: - mam dziwna rezerwe do wszystkich orgaznizacji z przedrostkiem "Polish" w grach mmorpg, podobnie jak do nickow z PL. Nie znam ich, ale podobno zwiazani z NC jako jedyny chyba polski korp oprocz VooDoo.
Polish Task Force: - Coven, pvp, polish
Qrdelesh: - no data
Radio Maryja - Hard Rock Station: - tankuja nazwa  ;D
Rave Technologies: - moj pierwszy korp, jeszcze w ION Core, wiec mam do nich dziwna slabosc. Zycze im jak najlepiej, i moze niedlugo do nich trafie (jak beda mnie chcieli)
Republika Orla: - nie chce sie wyzlosliwiac, wiec nie napisze nic.
Shocky Industries Ltd: - pamietam ich z ION, ale teraz to chyba zupelnie inni ludzie tam siedza
Tanie Dranie: - tankuja nazwa
The Gummy Bears: - no data
TKM: - what?
Voodoo: - maja fajne podejscie do piractwa, dla wygody zwiazali sie z NC (ale chyba tylko dlatego, ze olewaja wielka polityke). Lubie pioro Colonela, lubie sobie poczytac co wypisuje w dziale rekrutacyjnym.
White Eagle Federation: - znam tylko Cascadora, osobnika wylewajacego z jakichs powodow hektolitry jadu na Unseen Academy, przywodce trolli jaskiniowych z Polisha. Nie chcac sobie wyrabiac zdania na podstawie zachowania jednej osoby - no data na temat corpa. Splusowani z Fundacja?

dodam jeszcze kilka znanych mi polskich korpow pominietych w tym spisie:

Black Souls Industries - zmeczeni stresem i ciaglymi CTA Covenowcy, ktorzy chcieli sobie popiracic na luzie. Mialem stycznosc, sympatyczni, good PvP skill, splusowani z VooDoo.
DaGang - nieduzy polski korp, raczej PvP niz kerbirka, kiedys troche z nimi polatalem po lowsecach.
Industry Tech Corp - jak pierwszy raz przeczytalem opis ich korpa, to myslalem ze spadne z krzesla z powodu natezenia bledow ortograficznych. Nie wrozylem im wtedy swietlanej przyszlosci, ale widze, ze nadala istnieja, a nawet poprawili bledy :)
Zabijaki i Pijaki - mlody piracki korp na dorobku, ta czesc Kozy ktora nie chciala juz byc Koza. Szukaja sobie miejsca w wielkim swiecie.
Zaklad Utylizacji Odpadow - wielki plus za nazwe i opis korpa
(hehe
Nie mam marzeń ładnych aspiracji żadnych,
gwałcę i morduję, walę z bańki kradnę.) <--- az wlazlem do nich na kanal i siedze z ciekawosci. Duzo newbies.

edit: literufka i orty (mam nadzieje, ze wrzystkie:)

KennethWolf:
Beach Boys: - ponoć trzeba mieć Vagę i 10mln SP, ponoć trzeba mieć mase kili... wystarczy być byłym Gumisiem :)
CBC Interstellar: - ?
Federation Of Free Worlds: - ??
Frontier Combine: - Ponoć kolega z AMu był tam kimś waznym (Arien ElAran - pozdro Bloob!)
GBTeam: - Koledzy z NavyFielda z PolishPunishersów tam grają (devious Sphere - Magni pozdrowienia!)
Hanys: - ??
Husaria: - słyszałem że pr0 RPGowcy
Koza z Piekła: - zajeb* nazwa!
Lamb Federation Navy: - Ponoć kolega z AM był jednym z założycieli ale już nie gra od roku (Świstak ale nie znam jego nicka z EVE)
MegaTech Enterprises: -?
Unseen Academy: - szkółka miałem sie zapisać ale poszedłem do Gumisiów Rashla mnie skusiła a potem BUFU wchłonęło...
Unseen Chimera: - i tu był ktoś z PPków?
Pink Bunnies: - nawet widziałem ich na localu
Polish Cavalry: - ??
Polish Task Force: - ??
Qrdelesh: - ??
Radio Maryja - Hard Rock Station: - fajna nazwa
Rave Technologies: -??
Republika Orla: -??
Shocky Industries Ltd: -??
Tanie Dranie: -??
The Gummy Bears: - mój pierwszy corp najpierw kerbirka w highsecu potem kerbirka w stain u Sempiternusów aż większość graczy (6? z całości 10 chyba) pod wodzą Rashli przybyło do BUFU, obecnie poza mną i Rashlą(i Simonem który właściwie tylko skile zmienia) reszta powróciła do empire corp liczy teraz chyba 3 osoby z czego aktywna jest 1 MrMax.
TKM: - ??
Voodoo: - ??
White Eagle Federation: - ??

Shaila Er:
Beach Boys: mamy tytana, a nie, mamy 2 tytany... i dduuuzzzooo vagasów!  :P pozytywne wrażenie, widać, że lubią sie strzelać
CBC Interstellar: Rychu? i na tym koniec.
Federation Of Free Worlds: nowi w c0ven, część znam z czasów Geminate. Zoabczymy co z nich wyrośnie  :D
Frontier Combine: stare czasy. Jak tam u nich teraz wygląda nie mam pojęcia.
GBTeam: Voulture i erm no...  :P pierwsi do bitki.
Hanys: ke?
Husaria: troll Baz.
Koza z Piekła: chyba kiedyś z kimś latałam po low, jak tak, to było fajnie  ;)
Lamb Federation Navy:   O0 podobno kochają konie.  Halo, halo Mietku... koniec reklamy, rekrutacja zamknięta  :P
MegaTech Enterprises: ke?
Unseen Academy: pomagają nowym graczom odkrywać tajniki eve  :)
Unseen Chimera: ke?
Pink Bunnies: dużo dobrych i doświadczonych graczy  O0
Polish Cavalry: fity od nich biorę  ::)
Polish Task Force: starzy wyjadacze, dużo osób, które bardzo lubię.
Qrdelesh: kiedyś z kilkoma z nich latałam. Teraz latam z byłym Qrde  O0
Radio Maryja - Hard Rock Station: starsi memberzy to fajni ludzie, przyjęli sporo nowego narybku co wg mnie na dobre im nie wyjdzie.
Rave Technologies: cyk! plus za pozbycie się mojego ulubieńca  :angel: fajni ludzie
Republika Orla: ke?
Shocky Industries Ltd: ke?
Tanie Dranie: ke? ale nazwa przyzwoita
TKM: ke?
Voodoo: z tego co piszą to piraci pełna gębą, pozytywne wrażenie
White Eagle Federation: ke?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej