Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Nowa drama o handlu ISKami
Terion:
Pani Aniu prosze mi zrobic kawe, przygotowac sprawozdanie za zeszly tydzien i kupic 5 tytanow :D
Hastrabull:
jak mowie, spedzilem nad tym 5 minut, wiec nie oczekujcie cudow. Pokazuje wam jednak ze tak samo jak mozna historie uwiarygodnic, to tak samo mozna ja zdyskredytowac. Zwlaszcza, ze moim zdaniem to troche sie kupy nie trzyma.
Chcecie to wierzcie, nie chcecie, to nie wierzcie. Jak dla mnie to to jest kolejny urban legend, ktorym ludzie beda sie podniecac przez kolejnych 10 lat. Tak samo jak z tym, ze bob to tak naprawde devovie bijacy wszystkich po kolei i uzywajacych swoich narzedzi gm'owskich w celu osiagniecia przewagi
Totalizator:
Jest historia transakcji na eve-o która potwierdza wszystko co pisze w tym poscie, poszukam jej jak wroce z zajec
Ellaine:
Spójrzcie na to inaczej - każdy kto kupuje ISKi przez GTC w istocie pomaga masie skąpych/biednych/zarabiających dobrze w grze polskich graczy kupić GTC za ISKi. Bo zwiększa podać, dokłada cegiełkę na spadek/utrzymanie/mniejszy wzrost cen tychże GTC.
Hastrabull:
--- Cytat: Albi w Marzec 19, 2009, 17:40:29 ---Spójrzcie na to inaczej - każdy kto kupuje ISKi przez GTC w istocie pomaga masie skąpych/biednych/zarabiających dobrze w grze polskich graczy kupić GTC za ISKi. Bo zwiększa podać, dokłada cegiełkę na spadek/utrzymanie/mniejszy wzrost cen tychże GTC.
--- Koniec cytatu ---
ooo. i to jest najwazniejsza rzecz jaka powinnismy z tego zapamietac.
A notabene, nawet jesli koles odwalil taki numer, to naprawde nic nie znaczy, jesli zrobil to legalnie. Kazdy moze robic ze swoimi pieniedzmi, co tylko uwaza za sluszne.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej