Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Dyskusja] Delve War II

<< < (2/206) > >>

Rogoo:

--- Cytat: Scaryman w Luty 19, 2009, 12:27:04 ---aha.. no tak.. to coś jak solowanie Smasha...  :D

--- Koniec cytatu ---

Ale co Ci nie pasuje ? Najpierw zarzucasz mi blad logiczny, podczas gdy de facto nie czytasz dokladnie tego co napisalem.

Kombat:

--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Luty 19, 2009, 12:44:46 ---I nie bulwersuj sie tak o fora bo jak tu piszecie że morale wysokie a jednocześnie na swoim forum organizujecie ewakuacje do empire to coś mi tu nie gra.

--- Koniec cytatu ---
Organizujemy ewakuacje na naszym forum? Cholera to chyba w jakiejś części do której nie mam dostępu...

Rogoo:

--- Cytat: Kombat w Luty 19, 2009, 13:13:59 ---Organizujemy ewakuacje na naszym forum? Cholera to chyba w jakiejś części do której nie mam dostępu...

--- Koniec cytatu ---

Akurat ewakuacji bym sie nie czepial. Rozsadny ruch. Ciezko walczyc jesli twoje aktywa sa zagrozone lub zajete przez wroga.

Pimpeck:

--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Luty 19, 2009, 12:44:46 ---...powiem ci że nie tylko solo wykończyliśmy smasha, ale również r0adkill i inne sojuszyki w ich bloku poza atlasem którego zaorał xix. Kia przyszła zaorać teren pod swoje posy kiedy nikt już się w gem nie bronił, a TCF pomagało mniej więcej w takim zakresie w jakim teraz pomaga wam AAA....

--- Koniec cytatu ---

Offtop ale ad vocem  ::)

Trujesz misiu i wiesz o tym  ;D Dowodem na to jest kilka dzialajacych jeszcze killboardow gdzie widac jak 'solujecie' smashkilla razem z KIA, TCF, Daisho (r.i.p.) i jakas drobnica. Naprawde myslisz, ze ludzie tu czytajacy to przyglupy ? Nie mierz wszystkich swoja miarka :o
Tak trzymaj
Pozdro
Pimp

Totalizator:
Tak, zdecydowanie ludzie którzy patrzą się na killboardy zamiast na sytuację w terenie to przygłupy, jeśli o to pytasz. Jedyne zastosowanie dla killboardów to odnotowywanie lossów, własnych. Aha i poczekałem trochę z odpowiedzią na reakcje moderacji ale widze nic z tego, flejmować to my ale nie nas, nieprawdaż  ::)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej