Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Dyskusja] Delve War II

<< < (5/206) > >>

Totalizator:
że się tak poetycko wyraże cały goonswarm sra na battleclinic gęstym kałem. Patrz na nasz killboard jak już musisz patrzeć na jakiś.

Sammani:
wasz killboard podwaja ta zatrwazajaca liczbe  :o i dowodzi, ze nie wklejacie wszystkich lossow :P

ogolnie nie popieram uzywania kb jako argumentu, ale tu zes chybil Bruce ;)

Totalizator:
Nasz killboard pobiera wszystkie killmaile prosto z api od ponad roku, wcześniej może był niedokładny teraz nie ma takiej możliwości. Zresztą ja nigdy się za pvpera nie podawałem, gram 4 fun.

horax:
eee spokojnie statsy kb ssa, bruce tez jest cearebirskim charem, podczas gdy ma talitane mastah_pvp_fleet chara (a moze to soula char - nie rozpoznaje juz ich ;) )

wiec stfu na temat statsow...

[GS]Aerdyn:
Chodzilo mi bardziej o Twoj okropnie wygladajacy post, ale rozumiem... Nie wszyscy chodzili na jezyk polski w liceum. Rozumiem, ze slownika uzyles do rozpalki, bo zima tak nagle zaskoczyla w tym roku? I co to jest "kerbir"?

A tak, killboard. Widze, ze miara prawdziwego playera w eve jest ilosc pikseli jakie zniszczl. Tak, jestem okropny w internetowe statki kosmiczne. Boli mnie to niezmiernie i przez to, ze mi to wytknales bede dzisiaj plakal noc cala a jutro pojde sie upic bo jakis analfabeta pokazal mi moje K:D ratio. Pr0 flame!

Ps. Nie jestesmy kolegami.

Lolololololl..................................... ..................http://img100.imageshack.us/img100/5269/facepalm8bu0ph9.jpg

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej