Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[dyskusja] TRI is back !
Straszny:
a tak wogóle IRON robi coś aktywnego/agresywnego ? Bo to tutaj to rozumiem wynikła seria wydarzeń z defend-opa. Napisz coś Gosti bo żadnych informacji z północy teraz nie ma.
gosti:
Nie wiem dokladnie, od 3tyg tylko zmieniam skille :p
Ale ogolnie to nic ciekawego sie nie dzieje chyba. Czasem TRI jakiegos POSa w RF wstawi 50 capsami i tyle.
Terion:
Zasadniczo nuda, luzne latanie i szukanie zaczepki lub uciekanie jak znajdzie sie wieksza ekipe z podobnymi zamiarami :D No i jak komus sie chce to farmienie iskow. Ostatecznie w ramach nabijania czasu online widzenie pol afk w EC ;D
Ezachiel:
Z tego co mi wiadomo, to IRON ostrzelało pos-y Agony wcale nie przy okazji tylko celowo. Agony miało sobie zrobić zajęcia praktyczne z pos gunnery, bo bronić tych posów nikt nie chciał za bardzo, a paru oficerów to pewnie nawet się ucieszyło bo nie trzeba już ich karmić >:D Nie wiem czy cos strzelali bo mamy strasznie wolny KB, i znaleść coś na nim to przerwa obiadowa z kolacja i sniadaniem ::)
gosti:
--- Cytat: Edmund w Marca 25, 2009, 14:47:45 ---Z tego co mi wiadomo, to IRON ostrzelało pos-y Agony wcale nie przy okazji tylko celowo.
--- Koniec cytatu ---
Owszem, byly takie plany, ale raczej podczas weekendu. Wizyta TRI przyspieszyla smierc posow.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej