Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[dyskusja] TRI is back !

<< < (15/40) > >>

gosti:

--- Cytat: LoveKebab w Marca 02, 2009, 21:28:09 ---ta, wylecialem na 40% armora :D, slaveset + tempest fleet issue = win :)

--- Koniec cytatu ---

Szkoda, fleet pestki jeszcze nie zabilem :p

edit.

Tri DDnelo WN :D

LoveKebab:
sa neutral, przylecieli na pomoc ale wyglada ze tylko za killami przygnali i w pewnym momencie zaczeli do nas strzelac i zbublowali wszystkich sniperow... dostali DD na twarz na wyjsciu za kare ;]

Tytan doom zaliczyl dzisiaj 140 killi ... 6 stron na KB :)

p.s - NC przegralo bo mieli tylko 2x wiecej ^^ - zobaczymy czy uda sie nam uratowac posa lol

pos padl, mordujemy capsy ;d

Trefnis:
haha fajna bitka byla, zdazylem zajrzec na forum, przeczytac ze akcja, kliknac logowanie, zmienic pieluche corce, dac ja zonie, zalogowac i dalej zalapac sie na walke. :)
ale strzelanie do tych waszych carrierow bardzie przypominalo mi strzelanie do posa w cruiserach  :uglystupid2:

Fedajkin:
Dużo jeszcze nauki przed tobą padawanie... należy jednym okiem grać (i jedną ręką) a drugim okiem zerkać na córkę i przewijać ją (drugą ręką)... przy odrobinie wprawy uda Ci się.  ;D

P.S. Fajna walka, ale kurcze dorwałem się wczoraj do W40k - Dark Crusade i się nie mogłem oderwać.

Rogoo:

--- Cytat: gosti w Marca 02, 2009, 20:50:02 ---Rogoo cos mowiles ostatnio o nieudolnych FC IRON. A jak to nazwiesz? :2funny:

--- Koniec cytatu ---

Nie wiem w ogole co i jak, o wszystkim dowiedzialem sie z forum. Piloci w Delve dostali rozkaz siedziec na tylkach na poludniu, wiec nie ruszalismy sie na zadnego opa na polnoc :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej