Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[dyskusja] TRI is back !
Rogoo:
--- Cytat: LoveKebab w Luty 21, 2009, 19:41:00 ---Bo opis ~130 tri+wn vs ~350 NC jest mniej dokladny niz podany przez ciebie link 35 tri vs 337 nc. Gratz. Jesli tak twierdzisz, oznacza to, ze KB NC jest cholernie niedokladny i nie postujecie lossow. Daj passa to uzupelnie go o pozostale 100 lossow NC.
--- Koniec cytatu ---
Killboard NC zawiera straty RZR, TCF oraz MM. I nic poza tym. Nie da sie tam postowac, wszystko leci automatycznie z API. Ubiliscie sporo IRONa, a to roznica. Nie jest tajemnica, ze nikt nie chce latac z FCami z IRONa :)
--- Cytuj ---Dlatego dostales dokladniejszego linka. Wiem, ze moglbym linkowac killboard personalny (np. swoj) i zobaczylbym ze wysolowalem okolo 50 osob.
--- Koniec cytatu ---
Rzuc mi linka na priva, chetnie popatrze.
--- Cytuj ---To znaczy ze nie umiecie koordynowac flot. Nie moj problem, ze wasi FC sa beznadziejni. Fakt jest taki, ze w zasiegu bylo 350+ osob z NC i 130 tri+wn.
--- Koniec cytatu ---
IRON FCs != Nasi FC. Akurat to co potrafia "nasi" FC to wiem doskonale. Wiem rowniez jak nieudolni sa FC z IRONa. :)
--- Cytuj ---Tak wiem. Dla postronnych "NC zawsze wygrywa. jesli NC przegrywa to znaczy ze przeciwnik cheatowal, pomagali im GMowie, lub exploitowali" by Fred0. Tak tak - sa to slowa glownego pajaca z NC, ktore puscil na SHC. Wiec praktycznie cokolwiek gadacie nie ma wiekszego sensu.
--- Koniec cytatu ---
Nie no Kochu, prosze Cie :) Co mnie obchodzi Fred0 z Razora ? Poza tym gdzie jemu do waszego smacku i propagandy ? Lata swietlne go dziela (cokolwiek by tam postowal). :) A glupoty w stylu "NC przegrywa tylko jak przeciwnik cheatuje i exploituje" to sa dobre dla dzieci i nalezy je traktowac tylko jako nieudolna propagande.
--- Cytuj ---Po drugie to forum to nie CAOD. Dostales dokladny raport z walki (w trakcie jej trwania) od osoby ktora tam byla. Dlaczego Ty bedac w Morsus Mihi wogole komentujesz poczatek walki przy ktorym ciebie tam NIE BYLO? Jesli chcesz dac raport - prosze bardzo, mozesz dac z twojego punktu widzenia. Ale wrozenie z fusow to nie raport.
--- Koniec cytatu ---
Poniewaz nie mam najmniejszych powodow zeby nie wierzyc ludziom, ktorzy tam byli (vide Andrew), oraz raportom na naszym forum.
Chodzi tylko o to, ze piszesz ze stawialiscie dzielnie czola przewazajacym silom NC, podczas gdy nic takiego nie mialo miejsca. Gdy mieliscie przewage wytlukliscie IRONa jak kaczki, gdy ja straciliscie - wycofaliscie sie. I bardzo dobrze. Przeciez nikt nie oczekuje, ze bedziecie walczyc z przeciwnikiem ktory ma 3 razy wiecej ludzi w blobie.
Ciezko tez zeby "w okolicy" nie bylo nikogo, chyba nie oczekujesz ze jak lecisz na terytorium wroga, to jego tam nie bedzie ? ;) "W okolicy" Delve jest rowniez sporo GKC i przyjaciol a jak wyglada sytuacja to juz zupelnie inna bajka. Tak wiec "w okolicy" robi spora roznice :)
LoveKebab:
--- Cytat: Rogoo w Luty 21, 2009, 20:45:06 ---Chodzi tylko o to, ze piszesz ze stawialiscie dzielnie czola przewazajacym silom NC, podczas gdy nic takiego nie mialo miejsca. Gdy mieliscie przewage wytlukliscie IRONa jak kaczki, gdy ja straciliscie - wycofaliscie sie. I bardzo dobrze. Przeciez nikt nie oczekuje, ze bedziecie walczyc z przeciwnikiem ktory ma 3 razy wiecej ludzi w blobie.
--- Koniec cytatu ---
Mam ciebie rozumiec ze jezeli w walce 500 vs 500 na killmaila wbije sie tylko 50 osob to znaczy ze nie wszyscy biora udzial w walce? Prosze cie...
--- Cytuj ---Ciezko tez zeby "w okolicy" nie bylo nikogo, chyba nie oczekujesz ze jak lecisz na terytorium wroga, to jego tam nie bedzie ? ;) "W okolicy" Delve jest rowniez sporo GKC i przyjaciol a jak wyglada sytuacja to juz zupelnie inna bajka. Tak wiec "w okolicy" robi spora roznice :)
--- Koniec cytatu ---
Tak wiem - ufajac temu co pisal kolejny pajac z NC (Shadoo z PL) BOB wcale nie jest oublobowany bo po ich stronie sa coven, aaa, se, ra itp. Szkoda, ze w delve nie bylo ich do tej pory ani razu (ew jakis roam).
Rogoo:
--- Cytat: Wilk w Luty 21, 2009, 14:17:46 ---Co innego gdy silniejsza flota łapie słabszą a co innego gdy ta teoretycznie słabsza flota wymanewruje silniejszą i schrupie jej kawałek. Trudno tu zarzucać, że walka została podjęta, bo przeciwnik był mniej liczebny. Po prostu stworzyli okazję i ją wykorzystali.
--- Koniec cytatu ---
Ciezko mowic, ze ktos tu kogos wymanewrowal, skoro lwia czesc Morsus Mihi byla w Delve i uzywali JC zeby skoczyc i nie byli na miejscu kiedy walka sie zaczela.
--- Cytat: LoveKebab w Luty 21, 2009, 22:43:29 ---Mam ciebie rozumiec ze jezeli w walce 500 vs 500 na killmaila wbije sie tylko 50 osob to znaczy ze nie wszyscy biora udzial w walce? Prosze cie...
--- Koniec cytatu ---
Zalezy w jakiej walce. Jezeli 300 osob jest w systemie obok, 100 nie moze zaladowac grida i strzela sie tylko 100 vs 100 to inaczej to wyglada. Zblobowaliscie IRONa, dostali becki, Morsus sie spoznil, zostaliscie zblobowani i nie mieliscie jak walczyc, wiec sie wycofaliscie. Nikt nie mowi, ze jestescie tchorzami czy cos. Tyle, no big deal. :)
--- Cytuj ---Tak wiem - ufajac temu co pisal kolejny pajac z NC (Shadoo z PL) BOB wcale nie jest oublobowany bo po ich stronie sa coven, aaa, se, ra itp. Szkoda, ze w delve nie bylo ich do tej pory ani razu (ew jakis roam).
--- Koniec cytatu ---
Ej Kochu, nie chce Cie martwic ale naprawde, Pandemic Legion nie nalezy do NC. Mysle, ze kazdy z nich obrazilby sie gdybys im tak napisal :) NC = MM + RZR + TCF. Kazdy z tych sojuszy ma 3 "goscinne blue sloty", co daje razem 9 niebieskich innych sojuszy. One sie zmieniaja dosc czesto. Ale PL nigdy nie bylo w Northern Coalition. Jest po prostu kolejnym sojuszem niebieskim do nas, ktory wybral walke z GKC zamiast z nami. Podobnie jak Goonsi. To nie jest jakas serdeczna przyjazn tylko chlodna kalkulacja, dyplomaci i polityka :)
Pandemic Legion jeszcze niedawno byl pomaranczowy i normalnie sie z nimi strzelalilsmy jak pierwszy raz przylecieli do Tribute. Sadze, ze po zakonczeniu wojny na 100% bedzie reset. Wiec pisanie, ze Shadoo jest FC z NC to spore naduzycie :)
A swoja droga, najlepszy pvp alliance w grze to raczej dobry sojusznik, wiec 'we're doing it right'.
LoveKebab:
pos wyszedl z RF a floty NC ani widu ani slychu...
LoveKebab:
White Noise zlapal Nyxa przed stacja w drone regionach 27j od H-PA. Trzymali sie tam z 1 hictorem i kilkoma dictorami przez okolo 30-40 minut, tyle zajelo przelecenia z H-PA do BQ0 w BS'ach. W miedzyczasie ruski tez przywiezli troche supportu, i ci blue i ci red ^^. Ostatecznie na stacji byly 2 Nyxy, Hel, kilka carrierow i dreadow. Nasz gang z 1 dzielnym HICtorem lol ktory nie padl przez cala walke (\o/ spider tank).
Zabite capsy:
- Hel
- Nyx (2gi nyx wyskoczyl)
- Naglfar
- Revelation
http://www.triumvirate-alliance.com/?a=kill_related&kll_id=2778835
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej