Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[dyskusja] TRI is back !

<< < (5/40) > >>

LoveKebab:
nasze 130 osob otoczylo wasze 300, wykozystalismy nasza przewage liczebna i wybilismy was co do nogi gdyz byliscie otoczeni szczelnym kregiem

local 500, w gangu u nas 80, WN w gangu ma 50, a reszta pewnie siedzi i patrzy tylko - kibice... jakbym mogl zrobic screena z calego local chata to bys zobaczyl ze od samego poczatku jak wskoczylo NC bylo was wiecej PRZYNAJMNIEJ 2x - propaganda na caod prosze ;) wmieszacie sie w posty goonsow doskonale ^^

wskakujace morsusy... uzyliscie tytana skaczac pod stacje, co mielismy zrobic ? bo chyba nie warpnac zeby dostac DD podczas gdy wy zadokujecie, blagam ... :)
od samego poczatku NC mialo przewage, mielismy wjazd na TSa i na kanale bylo 250+ osob podczas gdy na naszym ventrilo nawet 100 nie skoczyla
wierza i tak byla gowno warta, koles potrzebowal jej zeby zaparkowac supercapsy w momencie jak zmienial corpa ^^

sasheria nie atakowal bo wiesc niosla ze macie przynajmniej 20 HICtorow (iron/initiative kolo 15, mm 5+)
supercapsy byly wylogowane/cloakowane - musialem czekac zeby wylogowac nyxa bo deep space proby na scanie co chwile byly ^_^ wyczailem moment gdy pusto bylo i szybko dalem noge :D

btw - ja swoje zdanie poparlem screenami, Skwiercpur - w twoim przypadku mam tylko twoje slowo i wali mi tu ryba :D - propaganda NC wychodzi mi bokiem juz

Skwiercpur:
stary no jakos nie widze screenshota z ts'a. powiem ci ze dokladnie jak zrobiles tego posta ze jest u nas 250 na kanale to bylo 163 osoby. Taka jest twoja dokladnosc.
W momencie kiedy rozpiepszyliscie irona mieliscie przewage na gridzie. i  wtedy wlasnie ubiliscie gros tych killi. w chwile pozniej liczby sie zmienily w systemie i zdisengageowaliscie. Screenshoty pokazuja bardziej ten moment. No ogolnie jest tak jak napisalem w moim raporcie.
Sorry ale nie zrobilem screenshotow, dla was to jest na penwo cos waznego co chciales udokumentowac, dla mnie to byl tylko opik. Nie robilem screenshotow bo nie gram z mysla jak to pozniej bedzie wygladalo na centrali.
Przez titan bridge skoczylo tylko 50 Morsusa ;) eh no wiele rzeczy przedstawiasz jednostronnie dlatego spostowalem moja odpowiedz. Przeciez nie byla krzywdzoca dla was? Czemu sie tak rzucasz zatem. Spokojnie.
Wlasciwie jezeli nadal masz watpliwosci to powiem w prostych slowach: wygraliscie ta bitwe. Ale jako Tri oczywiscie musisz twierdzic ze w 70 rozwaliliscie 500 nc i odniesliscie 22 starty wobec 170 strat wroga. No tak zawsze krecicie :) Podczas gdy wygraliscie moment kiedy failowy fc irona tak udupil ze wybiliscie ajrona+init mniejliczna flote a potem juz tylko uciekaliscie gdy przybyl morsus. Wygraliscie bitwe. Ale powiedzialbym ze straty mieliscie duze. Szczerze, mysle ze juz nawet nie zablysniecie nawet na chwile tym razem.

LoveKebab:
nie rzucam sie (no moze troche, bo nie lubie jak mi sie wciska kit w zywe oczy :P) ^^ - naturalnie nie moglem screena z tsa zrobic bo ujawniloby to ktory acc jest moj (nie chce mi sie edytowac screenow nigdy) - mamy wiecej niz jednego szpiega, tyle ci moge powiedziec^_^
z tego co sie zorientowalem to w momencie jak warpnelismy 1szy raz na brame skoczylo tyle samo ironow i the initiative co mysmy mieli po naszej stronie - to nie byl naturalnie caly gang bo ten skladal sie rowniez z planktonu i MM ktorzy lecieli od 2giej strony/bridgowali chwile pozniej
mowiles o naszym tytanie - tez mieliscie (MM) tytana w systemie i go nie uzyliscie :P
blue list tri sprowadza sie do RISK i White Noise - ot wszyscy blue co mamy, risk w ogole nie przylecialo - white noise to jedyne co na screenach jest niebieskie - reszta to wszystko co do nas strzela, neutrale, pomaranczowi i czerwoni - dosc sporo ich
ogolnie posiadanie sojusznikow jest przereklamowane ...

//edit: szkoda ze supercapsow nie uzylismy (jakby bylo mniej hictorow to moze, moze...) - osobiscie moge sobie pozwolisc na strate MS'a i kupic nowego tego samego dnia ^_^

Skwiercpur:
Stary ale zobacz jaka przeszliscie droge. Od szanowanego alajansa, 0.0 holdera i to sporej jego polaci - do kolesi z npc space ktorzy napuja ruskich drobnych gankierow zeby wycisnac jakie pewpew. Ostatnie wasze odrodzenie polegalo na podpieciu sie pod gbc max kampanie. "Ale nie , my nie mamy zadnych napow". No de facto to byl nap z gbc stary.  Potem bob sobie poszedl, znapowaliscie sie z przefailowym goodfelasem i potem sie z nimi pokluciliscie  a szefostwo osralo cala zabawe. Teraz juz tylko chcecie fun opy. No kazdy ma prawo grac jak chce ale przeszliscie dluga droge i juz nie pozostaje nic innego tylko mowic ze "my nie chcemy stacji tylko fun".

EDIT
A w ogole to przybijalem ci piatke w lokalu i nic nie odpowiedziales panie KochuKebabu :):):)

LoveKebab:
heh, z regoly nie czytam locala - patrze jedynie na liczbe, chociaz moze w danym momencie siedzialem na Flashu (moj Nyx)

wiem jaka droge przszlismy ale imo w grze nie chodzi o to ile terenu trzymasz tylko jak dobrze potrafisz walczyc, przynajmniej mi nie zalezy na terenie - npcowac moge gdzie mi sie podoba, plexowac to samo, pvp jeszcze wygodniej bo gdziekolwiek nie pojde to zawsze cos do ubicia sie znajdzie a nie ze w okolicznych systemach tylko blue siedza i farmia na beltach nonstop ^^
pod max'a sie nie do konca podpielismy - umowa z bob byla taka ze my walczymy o swoje, oni o swoje ( w momencie jak skoczylismy na vale to oni atakowali deklein z tego co pamietam ), wspolne gangi mielismy tylko jesli w gre wchodzilo mordowanie capsow - bob mogl sobie pozwolic na rzucanie capsami na lewo i prawo, my nie do konca - statki trzeba cenic i wiedziec kiedy co wystawic aby najlepiej wykozystac sytuacje ;D - bob byl neutral zawsze, nie przypominam sobie zeby kiedys byli blue - nawet na wspolnych opach niektorzy trigger happy strzelali do bob co bylo naprawde smieszne momentami, goodfellas liczyli na pomoc bob (byl to jedyny corp z gbc ktory byl + do nas) - sami nie do konca prezentowali jakis zadowalajacy poziom wiec podziekowalismy im nie widzac w nich zadnej realnej sily.

obecnie gram 4 fun, osiagnalem wszystko praktycznie co moglem chyba w tej grze, capi character moze latac tytanem z DD5, stac mnie na statek ale tytan jest gowniany, nie nadaje sie do plexowania i ogolnie jest smutno :P (tak, robie plexy nyxem :D)

http://dl.eve-files.com/media/corp/YoGi/123.jpg

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej