Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[LAMBF] Lamb Federation Navy - dyskusje
Gaunt:
--- Cytat: Pol Kent w Kwietnia 26, 2012, 10:42:02 ---A to nie można sprawdzić kto jest CEO w info o corpie ?
--- Koniec cytatu ---
skoro to temat dyskusyjny to on chyba chciał rozpoczać dyskusje...
Pol Kent:
--- Cytat: Gaunt w Kwietnia 26, 2012, 16:03:51 ---skoro to temat dyskusyjny to on chyba chciał rozpoczać dyskusje...
--- Koniec cytatu ---
Skoro tak uważasz.....ja uważam, że gdyby chciał rozpocząć dyskusję napisałby coś w rodzaju "według info o corpie CEO jest XXX a mnei doszły słuchy, że to YYY jest CEO" czy jakoś podobnie. To co napisał to żadne rozpoczynanie dyskusji.
Syntion:
Doszły mnie słuchy, że obecny CEO LFN niejaki Mr. Ozzy ze względu na RL (co za tym idzie jego zainteresowanie grą drastycznie się zmniejszy) ma zamiar przekazać władzę innej osobie w korporacji. Chciałbym zweryfikować te informacje. Czy faktycznie nastąpi zmiana CEO a jeśli tak to kto nim zostanie.
Platfusek:
--- Cytat: Syntion w Kwietnia 27, 2012, 11:48:01 ---Doszły mnie słuchy, że obecny CEO LFN niejaki Mr. Ozzy ze względu na RL (co za tym idzie jego zainteresowanie grą drastycznie się zmniejszy) ma zamiar przekazać władzę innej osobie w korporacji. Chciałbym zweryfikować te informacje. Czy faktycznie nastąpi zmiana CEO a jeśli tak to kto nim zostanie.
--- Koniec cytatu ---
na polishu mówili że ccp zbanowało tam ileś osób za używanie botów, głównie dyrków
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Platfusek w Kwietnia 27, 2012, 23:39:48 ---na polishu mówili że ccp zbanowało tam ileś osób za używanie botów, głównie dyrków
--- Koniec cytatu ---
No Wiget podobno dostal bana na 2 tygodnie, co mnie dziwi, bo przeciez mowil ze ma "tylko jednego bota, na wlasny uzytek" ^^
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej