Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[LAMBF] Lamb Federation Navy - dyskusje
kamel:
--- Cytat: Doom w Lutego 04, 2012, 10:14:11 ---Biorę bramkę numer 3 w której robię to co mam robić czyli montuję czwartą repkę
--- Koniec cytatu ---
a już myślałem, że nikt na to nie wpadnie...
nonenalim:
Wątki zakładane tutaj służą jedynie reklamie korporacji lub sojuszu, oraz ewentualnemu zdaniu pytania dotyczącego potencjalnej nieścisłości w zawartości pierwszego posta
Czy w związku z tym dyskusja, komentarze i prywatne opinie są dozwolone czy powinny być usunięte w wątku w tym post admina?
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: nonenalim w Lutego 04, 2012, 23:14:46 ---ewentualnemu zdaniu pytania dotyczącego potencjalnej nieścisłości w zawartości pierwszego posta
Czy w związku z tym dyskusja, komentarze i prywatne opinie są dozwolone czy powinny być usunięte w wątku w tym post admina?
--- Koniec cytatu ---
lol, niniejszym awansowales na pierwsze miejsce w rankingu na Najbardziej Dretwy Topic Rekrutacyjny na Centrali :D
GL&HF
Chupacabra:
przynajmniej nie zostawiają złudzeń co do dnia codziennego w byłym LFN: Ordnung muss sein
no chyba że Ceo popije to wtedy hulaj dusza Tytków ni ma :P
Doom:
--- Cytat: nonenalim w Lutego 04, 2012, 23:14:46 ---Wątki zakładane tutaj służą jedynie reklamie korporacji lub sojuszu, oraz ewentualnemu zdaniu pytania dotyczącego potencjalnej nieścisłości w zawartości pierwszego posta
--- Koniec cytatu ---
Ponieważ dyskusja (nader krótka) wyszła ze scimiego jakimi latają owce / triple pozostanie tutaj. Nawet ja nie jestem takim faszystą aby trzymać aż taki rygor w wątkach rekrutacyjnych. Zawsze możesz gnębić o cenzurę innych adminów lub global modów. Może nawet któryś przychyli się do Twojej prośby (albo potraktuje punktami)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej