Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[LAMBF] Lamb Federation Navy - dyskusje

<< < (26/36) > >>

Dagund:
słyszałem że w LFNie przed odejściem odbyło się głosowanie na temat odejścia, większość była za czy przeciw?

Doom:
[admin]Panowie za bardzo dali sie ponieść emocjom jak wiedzę, albo pomylili fora. BurdelTopik wyczyszczony. Ponieważ jest to już druga moja ingerencja dzisiaj i któraś z kolei TT w ten temat, następnego flamera wystrzelę od razu na karnego jeżyka bez bawienia się w ostrzeżenia i etapy pośrednie[/admin]

BlackLamb:
Pamiętam kilka momentów w historii aliansu gdy LFN decydował czy odejść czy zostać. Koniec końców zostawaliśmy, gdyż interes większość szarych członków brał górę nad indywidualnymi preferencjami, urazami i interesami. Może i lenistwo :D Nie czas teraz oceniać czy słusznie.

Odchodzili ludzie niezadowoleni, przychodzili nowi.
LFN nie był korporacją pro graczy (tu powód dla którego non stop ci pro od nas odchodzili poza nielicznymi wyjątkami :D), kładliśmy bardziej nacisk na atmosferę w korpie i wzajemny szacunek. Dlatego nawet kerbirka w naszym wykonaniu była na poziomie ;-) Była.

Nigdy wcześniej historia przedstawiana szarym członkom LFN nie różniła się tak bardzo od rzeczywistości jak dzisiaj. Nigdy wcześniej interesy zwykłych graczy (dla których EVE ma być miejscem czerpania przyjemności, dla których wladza w jakichś tam councilach, przydziały miejsc do bocenia, matki, zyski, epeniski na forach - nie są istotne) nie zostały tak daleko pominięte.

A teraz kilka słów ode mnie do Owiec, ponieważ dostałam bana na LFN PUB i kontakt z ludźmi, z którymi grałam został mi utrudniony.
Cieszę się że się w końcu odważyliście na ten krok. Może poza c0ven czeka Was coś ciekawszego. Szkoda tylko, że realne powody odejścia są tak zatrważające.
Mam nadzięję że jeszcze razem pogadamy. GL

Kaevar:
Ja prosze o nie rzucanie durnych podejrzen i niczym nie popartych insynuacji. Poczekajcie na oficjalne info moze.

KiFuso:
Dla niektórych LFN bez taga c0venu to + dla niektórych -. Znam kilka osób ex-LFN które odeszły z korpa bo LFN był w c0venie. Cała sytuacja wyjścia LFN z c0venu wisiała w powietrzu już od jakiegoś czasu, właściwie ja to widziałem od pierwszego dnia w LFN (afera z APA i wyzywanie starych graczy LFN na forum c0venu) i dlatego osobiście dziwię się osobom który wyszły z korpa teraz.. bo chyba też to widziały, też brały udział wielokrotnie w dyskusjach na temat sytuacji LFN <-> c0ven.

Prawda jest taka, że demokracja śmierdzi. Gdyby c0ven był zarządzany silną ręką ale sprawiedliwą dla wszystkich korporacji to byłby to zupełnie inny alliance.. ale pewnie niektóre osoby z gigantycznymi e-peenami by tego nie wytrzymały. Nawet najmniejszy gniot jeśli się postara może mieć coś do powiedzenia w tym alliancie i to trochę boli ale z drugiej strony śmieszy.

W rozwodach wina zawsze jest po obydwu stronach ;) Ja tam nigdy nie lubiłem się licytować kto ma większe dowody w jasnych sprawach które nie wymagają tak naprawdę dalszych wyjaśnień. LFN wyszedł z c0ven bo to nie miejsce dla tego korpa i the end.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej