Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Posy

<< < (8/16) > >>

Frugos:
Ilość runów zależy od:
- użytego decryptora - http://www.eve-guides.com/invention/decryptors.php

- czy bpc jest skopiowane z maksymalną ilością runów czy nie

- rodzaju blueprinta - inna ilość dla statków, inna dla modułow

Doom:
Nie wiem jak z nie statkami, ale "- czy bpc jest skopiowane z maksymalną ilością runów czy nie" nie wpływa na ilość run na bpc t2, zawsze wychodzi jedno chyba że użyjemy decryptora

Frugos:

--- Cytat: Doom w Lipca 08, 2009, 21:41:17 ---Nie wiem jak z nie statkami, ale "- czy bpc jest skopiowane z maksymalną ilością runów czy nie" nie wpływa na ilość run na bpc t2, zawsze wychodzi jedno chyba że użyjemy decryptora

--- Koniec cytatu ---

Fakt, to podbija ilość tylko jeśli używa się decryptora, trochę niejasno to napisałem.

bartoon:
a czy np stolen formula jest jednorazowego uzytku ? czyli robie invencje i wkladal stolen formula i pozniej musze kupic nowa?

Dormio:

--- Cytat: Doom w Lipca 08, 2009, 21:41:17 ---Nie wiem jak z nie statkami, ale "- czy bpc jest skopiowane z maksymalną ilością runów czy nie" nie wpływa na ilość run na bpc t2, zawsze wychodzi jedno chyba że użyjemy decryptora

--- Koniec cytatu ---
Oczywiście, że wpływa :D
Jak np. dronkę zrobisz na mniej niż max runs to dostaniesz BPC na 1 run (przynajmniej tak mi wyszło przy 100 runs BPC dronki), przy max runs BPC (T1=1500 runs) otrzymasz 10 runs BPC T2 i to BEZ żadnych dodatkowych decryptorów :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej