Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Południe w ogniu 3.

<< < (7/10) > >>

Hastrabull:

--- Cytat: Michieru w Luty 13, 2009, 22:48:34 ---Jeśli ma Ci to w jakiś sposób ulżyć, to śmiało. Bardziej już zniechęcić mnie do Eve nie jesteś w stanie.

--- Koniec cytatu ---

Michieru, mi chodzilo o Keeno Smythe a nie o Ciebie. musiales pisac posta rowno ze mna. Wyluzuj :)

horax:
CSAA - Capital Ship Assembly Array takie o :) buduje sie tam supercapitale tytany i mothershipy. Oczywiscie we wszystkich csaa kenniego budowane sa tytany a wszystkie csaa goonsow, ktore spadaja w opuszczonych regionach massowo, stoja puste ;)

--- Cytat: Rogoo w Luty 14, 2009, 04:31:01 ---...Od wczoraj zdaje sie padly 2 kolejne CSAA Kena (1 Erebus i 1 ?), sporo wiez niebieskich naprawionych, 2 czerwone floty rozbite, spadl tez Aeon...

--- Koniec cytatu ---

mialy byc raporty a nie domysly. proof or stfu

Totalizator:

--- Cytat: Horax w Luty 14, 2009, 08:53:16 ---mialy byc raporty a nie domysly. proof or stfu

--- Koniec cytatu ---

To ja pomogę, padły od czwartku w nocy CZTERY CSAA, w jednej był Erebus w trzech pozostałych pewnie nic albo 'nyxy'  ;)

Hastrabull:

--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Luty 14, 2009, 09:05:28 ---To ja pomogę, padły od czwartku w nocy CZTERY CSAA, w jednej był Erebus w trzech pozostałych pewnie nic albo 'nyxy'  ;)

--- Koniec cytatu ---

Niestety poza propagandowym to zadne osiagniecie. Po prostu nic wam nie daje poza woda na mlyn

Totalizator:
ze niby kilkaset bilionow strat zadanych to nic jest?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej